Keşke oynamasaydım dediğiniz oyunlar neler acaba :)
Hayatınızı altüst eden oyunlar ?
- 1
- 2
half life 1 onla başladım bağımlılık yaptı tüm seri yi oynadım en son portal da bitti
metin2 , knight online , silroad online , ogame , ikariam , travian HEPSİ VAKİT KAYBIYMIŞ
max payne serisi ;resident ewil serisi halo serisi bağımlısı oldum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:))))
Gta 3 rocksatar ın ensesinde ki koca bir sivilce dir bence
iğrenççtii:))
online oyun oynamadıgım sürece hic bi oyun sorun degıl cünkü onların bi sonu var ama online oyunların yok
az önce assansing cread ı bitidim bi daha dönüp bakmam bile güzel de oyun du ama bitti sonuçta sonu olacak oyunları secin online a takılmayım derim büyük zaman kaybı zamanınız varsaa mesele yok tabi : )
counter strike ve knight online bunlar şu güne kadarki hayatımı yedi ama mutluyum :)
counter strike 6 yaşından beri oynuyorum kuzenim saolsun ko 4 sene oldu başlayalı ama şimdi ara verdim
left 4 dead.
dead space.
hala sinemaya girerken korkuyorum :D
Bağımlılık yapan sosyal hayatımı bitiren:
XIII
Cod : Modern Warfare
Gears Of War
Left For Dead
Grıd
Dead Space
Half Lıfe 1
Mario :)
Wow
Pes serisi
Mirros Edge
Red Aler Serisi
Prınce of Persia Sand Of Time
Nba 2k serisi
Urban Chaos
Dawn Of War
Verdiğim Paraya Kızdığım Dvd yi Blue Ray ı kırdığım :
Dark Sector
Fıfa 2010
Need For Speed Pro Street
Gta 4 (evet sevmedim)
Batman : Arklam Asylum (oyun süper ama orjinal olmasına rağmen buglar)
Damnation...
Son zamanlarda bu kadar kötü oyun oynamamıştım. Demek ki bu kadar gelişmiş ve gelişen teknolojiye rağmen yapımcılar hala iğrenç ötesi oyunlar yapabiliyorlar.
Metin 2: 4-5 ay oynadım bıraktım
Knight online: 1 gün oynadım bıraktım valla
Tm nations Forever: Oyuna bağımlı kaldım derslerimi unuttum
Silkroad: Knight ile aynı durumda
Burnout Paradise: Trafik kurallarını öğrenmek için oynamıştım oysa trafik kurallarından uzaklaştırıyor
İyiki Oynamışım dediğim oyunlar
Sims serisi:Hayal Gücümü geliştirdi bağımlılık yapmadı.Ayrıca beni Chip Online'a yönlediren tek oyun
Euro truck Simulator:Hem arabanın durumları(Yaylanma,dönme,Farlar) gerçekçi,Hem grafikleri güzel,Hem trafik kurallarını öğretiyor,Hem bilgisayarda az yer kaplıyor,Hem de bağımlılık yapmıyor
keşke ghots buster i almasaydım çok dandik oyun tavsiye etmem
bi' kaç daha ekleyeyim;
gladius 2= iğrenç, ama oyunsuzluktan oynadım okulu astım
crysis wars= netten oynaya oynaya bağımlı oldum
ama tabi bıraktım.
warrock o kdr kastım baskasına verdım charı ban yedım nefret edıyom o oyundan :)
Knight Online hiç oynamadım ününü duydum çok iyi bağımlılık yapan bir oyun olduğunu biliyorum birgün kafaya koydum oynamayı arkadaşın biri oynarken ekrana baktım ve kaçtım gördüğüm şeyler oyuncuların nickleriydi ve hepsinin nicki sex-machine , sex-boy , terminatör 1112 , kıllerkıller vb. isimlerdi belkide oynamadığım iyi oldu :):)
Sea Fight - İncilere onca paralar verdiğime hala inanamıyorum :)
SimS -Keşke oynamasaydım değil de fena bağımlılık yapmıştı.Kazara açıp oynamaya başlasamm tutamam kendimi biliyorum :)
Sonuç- Sadece zaman kaybı ve zaman elimizdek en değerli asla geri getiremiyeceğimz bir şey .
Dikkatli kullanmak lazım...
- 1
- 2