hiç izlediğiniz bir filme hayatınızın filmi dediniz mi?
hangi film?neden?
(bu aralar bi dvd koleksiyonu olusturmaya calısıyorum da:))
hayatınızın filmi?
Sağlam bir film arşivim var ama hayatımın filmi diyeceğim bir film şu an gelmiyor aklıma. Eğer sen de arşiv oluşturuyorum diyorsan bendeki listeyi göndereyim işine yarar belki.
1. ÇAĞRI: islamiyetin doğuşuna güzel ışık tutmuştu
2. SON MOHİKAN: müziği ve görselliği ile beni bayaa büyülemişti
3. CESUR YÜREK: bunun yoruma bile ihtiyacı yok adı yeter
çizgi sinamada yazayım:
1. BUZ DEVRİ: bilmeyen yoktur kesinlikle
2. ATLANTİS: izlemeyen varsa kesinlikle izlesin (21 kez izledim abartmıyorum)
3. SHREK: eşeeeeek
bir kaç tane yazdım ama bunlar benim açımdan güzel olanlar.
hayatımın filimi olmasada "Akıl Oyunları" gayet hoş
Gercek hayata dayandırılan filmler gercekten kalıcı oluyor.Pearl Harbor gibi.Da Vinci Code dq guzeldi.
Piyanist...
Valla izleyeli çok oldu ama hala çoğu ayrıntısını hatırlıyorum.çok etkileyici bir filmdi.
Back To The Future,Constantine ve Godfather..
bende yaklasık 110 film var ve yarısından fazlası çoğu kişi tarafından beğenilen filmler.lord of the rings,karayip korsanlari,soğuk dağ,germinal,leke gibi daha biçok güzel film
OLd Boy hayatımın filmidir. :) Beni çekmişler :P
Filmi gerçekten çok sevme nedenim filmi sevseniz de sevmesenizde film biti mi 10 dakka kimsenin birşey diyememesi.(saygı durusu :)
En son kız arkadasıma izlettim ben bitince hemen bi yorum yaparım dedi sonra iste diyom diyom dedi ee diyince yaa olmaz ki ama seklinde yorum yapabildi.
2 Numara da 1 i izlemeyen pek bisey anlamayabilir ama bir manga olan ghost in the shell 2 dir.gerek konu gerek müzik olarak 10 üzerinden 10 dur benim gözümde.
medjaiiÇoğu mevcut. Bazılarını ise arkadaşlarıma verdim. Yavaş yavaş internetten dvdrip veya varsa hdrip leri indirmeye başlıyorum.
Lord Of The Rings serisi,Saw serisi,Pirates Of Caribbean serisi,İce Age serisi
Biraz çok oldu ama