Biliyorsunuz Milli takım şu sıralar Bosna Hersek ile dünya kupasına giden yolda adeta savaşıyor. Maç şuan 1-1 ve açıkçası ilk yarıda benim beklediğim ne oyun nede o sahada yüreği ile oynayan futbolcular vardı.
Biz, biz gibi oyarsak dünyada yenemiyeceğimiz takım yok. Yetenkli bir sürü oyuncumuz var.
Son saniye ve heyecan takımıyız... Bitirin şu işi Milliler haydi !
Haydi Milli Takım !
2. yarı daha derli toplu oynuyoruz.Bu arada Volkan adeta mucizeler yaratıyor.Biz bunları yeneriz ama bu iş çok daha önce bitmeliydi.
Haydi milli takım basketbol dan sonra birde burda sevindir bizi.
Son 5 dakika.
Heyecan dorukta.Tırnaklarımı yiyorum, hadi bir gol atın aslanlar...
maçı mı kaybettik ??ben izleyemedim de.
Her şey bitti sayıyorum.
Yarın bir reklam çıkar, çocuk tahtadaki 2010'u silip 2012 yazar.
Gidemeyişimize üzüldüm. Matemetiksel olarak gitme şansımız var ama biraz değişken değiştirip gerçeklere baktığımızda ortada şans falan kalmıyor.
Şansımız oldukça azaldı.Yani başkalarının ağzına bakıp beklemektense baştan bitirselerya ya şu işi.ama evet olmayınca olmuyor.ama olabilirdi.Yokmu okadar gücümüz.Olana nasıl oluyor.yani gerçekten kalitesiz bi takım olsak tamam ama insan bu şekilde kabullenemiyor.
Olmayınca olmuyor işte.Çok yaklaştık,Bosna Herseklilerin yürekleri ağızlarına geldi pek çok kez.Gol atamadık belki ama,işin iyi tarafına bakarsak gol de yemedik ve artık tek uidimiz Estonya'nın Bosna Hersek karşısında beraberlik alabilmesi.Ama Gruptan çıkmayacakları kesinleşmişken maça pek asılmazlar gibime geliyor.Bosna da güçlü takım.
her zamanki gibi taraf tutan bri hakem ne demeli para bu dünyada çok oldukça bizim başarımızı engellemek için ellerinde geleni yaparlar.
hadi bakalım umudu kesmeyelim şimdi sırada belçika var ondan sonra ermenistan 2 sini yenip bosna hersek yenilirse 2. yiz ama yenilmesse
hep aynı şey gider zayıf takımlara puanları dağıtırız yumurta kapıya gelincede aklımız başımıza gelir asılırız oyuna. artık çıkma ihtimalimiz çok çok düşük. bosna bari kupada başarılı olsa.
Hayırlısı. Bi dünya üçüncüsü olduk heralde bir 8 sene daha bu başarı ile idare edeceğiz.