ben hp dv9730et laptop kullanıyorum..vistadayken çok rahat crysis oynuyordum xp çevirdikten sonra oynayamıyorum açıyorum menü gelmiyor bi haritada gezip duruyor yarım saate yakın bekledim gelmiyor ana menü...ne yapabilirim?
hayırlı Ramazanlar...hp dv9730et xp oyun sorunu
nie xp yükledin yine vista yükle:D
xpye uyumlu yyapmamışındır belki uyumluluğa gir ordan kp sp3 veya sp2 neyse yap dene:D
ama vistayı yeniden yüklemen daha mantıklı geliyor bana
:D
kullandığınız cihazın Bir çok sürücüsünün Xp sürücüsü mevcut değil farklı şekillerde uyumlu cihazlardan vb. şekilde sürücüleri yüklemişsiniz muhtemelen.
Bu yüzden XP ye geri dönük tam anlamı ile sürücü dsteği olmadığından kaynaklanıyor olması büyük olasılıktır.
Zaten Vistanın YEterli donanımlarda Daha iyi bir grafik sağladığıda kesin bir bilgidir.
fakat bazen bir takım oyunlar XP de daha akıcı oynayabiliyor.
Bu yüzden yapmanız gereken öncelikle XP ile ilgili Tam uyumlu sürücülerinizi bulup yüklemek olabilir SP3 yüklü değil ise SP3 edinip yükleyin.
Özellikle Sürücüleriniz doğru olduğundan emin olun. sorunun büyük kısmı sürücülerden kaynaklandığı kesin.
Size TAvsiyen ORjinal Vista halinde geldiyse Vista olarak kullanmaya deva edin.
Fakat Sp1 Entegreli bir Vista Cd si ile kurulum yaparsanız daha verimli bir Vista elde etmiş olursunuz
tşk ederim galiba vista yapcam geri..sürücülerde bi sorun yok galiba herşey normal sadece crysis :S vistada turbo memory die bisey warmıs o oldugu için sorunsuz oynayabiliyomusum galiba ... tşk ederim.bide vistadayken olan tüm yazılımları nerden bulcam youcam fln vardı...
sakarboy çok saol verdiğin linkte hepsi varmıs tsk ederim sakarboy ve chip ekibi :)
hired007sakarboy çok saol verdiğin linkte hepsi varmıs tsk ederim sakarboy ve chip ekibi :)öncelikle donanım yazılımlarını ve sonra eklenti yazılımları kurmaya özen göster..
hangi vista yükliyeyim?ultimate var home var hangisi?