alıntı:
Gönderen : sehrikalpÖlen insanlarımız için kaskatı yürekleriyle "cahil" diyen bu kafa yapısıyla buraya kadar arkadaşlar. Bu virüsün neler yapabildiği açıkça meydanda işte. Manyas'taki olayı atlatınca unuttular gitti. Hadi bakalım şimdi bütün doğuya yayılıyor. Yarın bütün ülkeye yayılmayacağı ne malum. Hele ,itlaf edilen o zavallı hayvanlara yaptıkları. Kuyuları kazıp ateşe verip, tavukları, ördekleri içine atıyorlar. O zavallı hayvancıklar alevler içinde kendilerini dışarı atmaya çalışıyorlar. Bir de "Barbar Türkler" denildiğinde kızarız. Hayvan Türkler deseler yeri var be. Utandırdınız, rezil ettiniz bizi herkese. Hem o ölen insanların hem de insafsızca katlettiğiniz o hayvancıkların ahı yerde kalmaz inşallah. Utanmaz arlanmaz adamlar. Çok sinirliyim ya ağzımı bozacam şimdi en iyisi burada kesmek.
altına imzamı atacağım bir yazı yazmışsın gerçekten. Ekleyecek çok şey bulamıyorum, haberlerde görüyorum, insanlık mı bu yapılan ya? Canlı canlı hayvanlar toprağa gömülüyor, ateşe atılıyor, nasıl kıyabilirler bu şekilde ya! Yorum da yapamıyorum fazla, çünkü acayip sinirim bozuk bu konuda, tehlike çanları çok önceden çalmaya başladı, kabul etmediler, şimdiyse tüm ülkeye yayıldı yayılacak, Allah sonumuzu hayretsin arkadaşlar, ne diyeyim...