hazır masaüst pc lerden hangisini tercih etmeliyim

vanroning
25-09-2011, 15:51   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
13 mesaj

en iyi toplama diceksiniz ama şu iki pc den hangisini tercih etmeliyim ve NEDEN?
1-VESTEL PC ONYX PRO I7260-ZE1T-111-P7 C

Intel® Core ™ i7 İşlemci i7-2600-İşlemci hızı 3.40 GHz , 8MB Intel® Akıllı Bellek- Intel® Turbo Boost Teknolojisi ile 3.80 GHz'e kadar
Orijinal Windows ® 7 Home Premium
6 GB DDR3 Bellek
1 TB SATA Harddisk
2GB ATI HD6510 Ekran Kartı (1 GB Ayrılmış Bellek)
Intel® H67 Chipset Anakart-20-in-1 Card Reader
Fiyatı:1.400 TL

2-EXPER ACTION DRD1E
İşlemci MarkasıINTEL                                                                                        İşlemci TeknolojisiIntel® Core™ i7                                                                                        İşlemci Numarasıi7 2600                                                                                        İşlemci Hızı3.4 Ghz                                                                                        İşlemci Ön Bellek8 MB                                                                                        Hafıza (RAM) Kapasitesi6 GB                                                                                        Hafıza (RAM) TipiDDR3                                                                                        Hafıza Bus Hızı1333 MHz                                                                                        Sabit Disk Kapasitesi1 TB                                                                                        HD I/OSATA                                                                                        Ekran Kartı Hafızası1024 Mb                                                                                        VGA Chipset MarkasıATI                                                                                        VGA Chipset ModeliHD6750                                                                                        Optik SürücüDVD±RW                                                                                        Card Readervar                                                                                        İşletim SistemiWin 7 Home Premium Tr                                                                                        Ekran Kartı TipiPaylaşımsız HafızaFİYat:1.500 TL

vestel marka olan daha iyi gibi ama acaba exper marka bilgisayarlar daha mı iyi .
vestel bilgisayarlar kaliteli mi içindeki parçaları
yardımlarınız için teşekkürler

adem-t
25-09-2011, 16:55   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
793 mesaj

Neden toplama istemediğini anlamadım kardeş ama bu ikisi arasından exper derim ben ama tekrar söylüyorum toplama ile daha iyi sistem toplarsın o fiyata

Son Düzenleme: adem-t ~ 25 Eylül 2011 16:56
faceman
25-09-2011, 17:08   |  #3  
faceman avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
2,588 mesaj

vestel diyor adam :D öldüm yav

Kapalı Hesap (200174)
25-09-2011, 21:41   |  #4  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj

exper alınır 

toplama yabsan daha iyi bende exper aldım sıfır i3,şuan i5,aldığımda üzerinde olan herşeyi söküp kafama göre doldurdum içini oyunlar vs sıkıntım yok hazır aldığımda oyun oynayamazdım...

ozgurhan34
26-09-2011, 20:41   |  #5  
Üye
74 mesaj

Bu ikisi içerisinden experi alabilirsin ama toplama yaparsan 2 kat daha fazla performans alabilirsin

Ready2Die
27-09-2011, 13:25   |  #6  
Ready2Die avatarı
Yeni Üye
43 mesaj

Bütçeniz yerinde sıkıntız yok görünüyor.
Intel Sistem Pahalıya Gelir.
AMD Sistem Ucuza Gelir. " AMD Kullanıcısıyım "

Toplama bilgisayar almanı istemem hiç tavsiye etmem.
Intel seviyorsan Toplama PC Oluşturmalısın. Zaten Sana Montajı Yapılmış Bir Şekilde Veriyorlar Sıkıntı Yok yani. Arkadaşlarında dediği gibi Performans olarak daha iyi olur ayrıca Vestel'de yazan ekran kartını hiç önermem hazır pc lere takılan kartlardır. 2 gb olması seni yanıltmasın. Intel Sistem topluyorsun Intel-Nvidia
Amd-ati olarak göz önüne alalım. Daha iyi bilen arkadaşlarda yorum eklerse kararın değişecektir. Buna eminim. İyi Günler.

Son Düzenleme: Ready2Die ~ 27 Eylül 2011 13:26