*Bilgisayar almaya gittiniz eleman yanınıza geldi size bir makine gösterdi katalokta 4650 falan filan ekran kartı var en büyük yapılan yanlış Paylaşımlı 2.5 GB Ekran kartı ibaresini görüp aldanıp direk alınıyor.Ekran kartında boyut değil kalite önemlidir.
hazır pc mi yoksa toplama mı?
- 1
- 2
Hazır kasa 1500 Tl ise Toplama kasa 1000 Tl olur aynı özellikle.Marka alınca yok vergiydi filandı kazık giriyor.
Bende hazır pc almıştım o yüzden biliyorum.
*Bilgisayar almaya gittiniz eleman yanınıza geldi size bir makine gösterdi katalokta 4650 falan filan ekran kartı var en büyük yapılan yanlış Paylaşımlı 2.5 GB Ekran kartı ibaresini görüp aldanıp direk alınıyor.Ekran kartında boyut değil kalite önemlidir.Harfi harfine katılıyorum.Misal:
http://www.vatanbilgisayar.com/p ... ils.aspx?I_ID=48740
http://www.vatanbilgisayar.com/a ... ils.aspx?I_ID=48093
ikisinide inceleyin.Biri 2 Gb olmasına rağmen diğeri 1 Gb.Bu kartların veriyoluna,bellek hızına bir de çekirdek hızlarına bakınız.Aradaki farkı şimdi anlayacaksınız.
Dolar değil TL.Bende TL bazında satış görmedim henüz...ultimate 64 bit : 225 dolar...
Home Premuım Belki 210 TL civarındadır....
TABİ Kİ BUNLAR TOPLAMA PCNİN DAHA İYİ OLDUGU GERÇEĞİNİ ÇÜRÜTMEZ.. AMA ALACAK OLANLARIN BİLMESİNDE FAYDA VAR ....
Ben Ultimate veren bi toplama bilgisayar görmedim ?
ÖNERİLERDE ULTİMATE İŞLETİM SİSTEMİNİ VERDİĞİMİZ İÇİN ONU KOYMUŞTUM ÖRNEK OLARAK...
Ben genelde Home Premium öneriyorum gerisine karışmam. :)
HOME PREMUIM U KENDİM KULLANIYORUM O YÜZDEN ÖNERMİYORUM :)
KESİN ÖNERDİĞİM KASAM,İŞLEMCİM VE RAMLERİM BİRDE NORMAL BÜTÇE İÇİN EKRAN KARTIM :)
fiyat olarak kendime home basic hatta starter öneriyorum :D
Bende Home Premium kullanıyorum bi yamuğunu görmedim, öneriyorum. Paran varsa Ultimate alırsın tabi o ayrı.
nerdeeee :D bi işletim sistemi için de yapılmaz ki aga bu kadar zulüm :D en iyisi enterprise :D
Topla bakiyim bna bi bilgisayar max bütce 2000tl oyun oynacam gta 5 i high modda açsn yeter pc nin donanımları markali olsun dandik dundik donanımlar koyma içne klavye mose ve monutre gerek yok yazılımda ucz bisi olsn bn snra deistiririm
Yani sen olabildiğince en iyisni yapmya çals
Topla bakiyim bna bi bilgisayar max bütce 2000tl oyun oynacam gta 5 i high modda açsn yeter pc nin donanımları markali olsun dandik dundik donanımlar koyma içne klavye mose ve monutre gerek yok yazılımda ucz bisi olsn bn snra deistiririm
Yani sen olabildiğince en iyisni yapmya çals
Topla bakiyim bna bi bilgisayar max bütce 2000tl oyun oynacam gta 5 i high modda açsn yeter pc nin donanımları markali olsun dandik dundik donanımlar koyma içne klavye mose ve monutre gerek yok yazılımda ucz bisi olsn bn snra deistiririmYeni konu açabilirsin toplama isteğinle ilgili.Yani sen olabildiğince en iyisni yapmya ç
- 1
- 2