merhaba, hazır swf nesnesine link verebilirmiyim. yardımcı olursanız sevinirim. saygılarımla...
hazır swf ye link vermek
nasil bir swf ? veya text yazisina mi link vereceksin
Hazır .swf aanimasyonları üzerinde oynama yapamazsın bildiğim kadarıyla. Uzantısının .fla olması gerekir ki düzenleme yapabilesin.Swf animasyonlarını derlenmiş exe dosyası olarak düşünebilirsin.
Edpresident Haklı. SWF'ler Birtür EXE Gibidir Üzerinde Oynama Yapılamaz.Düzenleme Yapman İçin FLA Seklinde Olması Lazım.
YADA
Sothink SWF Decompiler Programını Yüklemelisin. Bu Sayede SWF'yi FLA'ya Cevirebilirsin.
Kolay Gelsin.
merhaba nasıl banner yükleyebilirim.yardımcı olabilirmisiniz.
dromosmerhaba nasıl banner yükleyebilirim.yardımcı olabilirmisiniz.Lütfen yeni konu açınız
bu dosyalara frontpage veya dreamweawr bwnzeri bir programla link veremiyorsun bildiğiöm kadarıyl ama uzantısı swi ise bunun üzerinde oynayarak yapabilirsin bunun içide swishmax denen program var kullamımım çok basit hemde çook güzl şeylerr yapabilyorsun
arkadaşlar benim sorunum tamamen link verme ve yeni başlık açmak istemedim(forum kirliliği) burdan cvp alamassam mecburen başlık açarım artık :) öncelikle merhaba.
arkadaşlar şimdi siz diceksinizki neden açtın bu başlığı cevabı verilmiş vs vs. ben bu başlığı 10gündür açmıyorum ve sorunu çözmeye çalışıyorum fakat olmadı. ben sorunumu resimlerle anlatacağım. adobe flash cs3 programında template editlemek istiyorum fakat link veremiyorum.
actionscripte bu kodu ekliyorum
[code]
on (release) {
getURL("https://www.chip.com.tr", "_blank");
}
[/code]
öncelikle bu kod doğrumu doğruysa neden linke tıkladığımda sayfa açılmıyor acaba?
siyah çerçeve içine aldığım yere bişi yazılıyormu? ordanda denedim sağ tıklayıp likage seçeneğindende denedim. actionscripttende denedim olmadı.
ve yukarıdaki kodu yazdığımda zaman zaman resimdeki hatayı veriyor.
we kod eğer doğruysa yukardaki bazen üstteki resimdeki hatayı veriyor?
yaklaşık 10 gündür bununla uğraşıyorum fakat olmuyor link veremiyorum. bu konuda açıklayıcı olacak bi arkadaşım varmı acaba. ve gerçekten çok kısa süre içerisinde bunu bitirmem gerekiyor.