arkadaşın isteği üzerine hazır pc aldık bestbuy dan fakat oyundan atıyor ben dedim güç kaynağından dır diye ama o müşteri hizmetlerini aramış güç kaynağından problem olmıycağını söylemiş eksik program var demişler.işletim sistemi wındows 7 drıver dicxt hepsi yüklü oyuna giriyon oynuyon 10-15 dk sonra pc ye reset atıyor bunla ilgili yardımcı olursnaız seviniriz.aşağıdaki pc özellikleri
hazırpc aldık fakat oyundan atıyo
PSU kaç watt ? Birde keşke sistemi almadan önce foruma danışsaydınız. O paraya çok daha iyi bir sistem alırdınız...
Ayrıca inceleyin :
https://www.chip.com.tr/forum/mavi-ekran-reset-donma_t103367.html
Bilgisayar ile yeni tanışan biri için markalı pc her zaman idealdir... Bozulduğu zaman evine kadar geliyorlar... Çağrı merkezi var..
Şimdi öncelikle oynamak istediğiniz oyun hangisi orjinal mi? Korsan olduğu için bazı oyunlar donanımınız da hiç bir sorun olmasa bile oyundan atabiliyor..
Aynen haklısınız. Benim kuzen de, yazın 1500 liraya Exper aldı.Hem de beyaz eşya mağazasından.
Sistem Özellikleri şöyle:
Windows Vista Starter(yuh yani. insan bir Home Basic yükler, en azından)
ATI HD 4350
1 GB RAM
Intel Pentium Dual Core E5300
G31 yongasetli sanırım Foxconn anakart
320 GB HDD
Canon yazıcı, 19inç LG, 2 hoparlör, dandik bir çin malı webcam, exper klavye+mouse
Yani, yuh dedim.Ben onlara o kadar söyledim, toplama alın. Gerekirse bem toplayayım.
Bazı insanlar gerçekten geri zekalı.
Geçen gün PC yavaşlamış, beni çağırıyor, gittim hallettim.
Windows 7 yükledim, şimdi iyi oldu.
İnsanlarımızın bu PC teknolojilerinde bilinçlenmesi gerekiyor.
Siz yine daha iyi bir PC almışsınız.
İşlemcin gereğinden fazla ısınıyodur pc nin kitlenmesinin sebebi bu olabilir.Hele oyun oynarken kitleniyorsa işlemcidir sorun Fan hızı yetersiz olabilir bios ayarlarından kontrol et.Yada işlemciye termik macun sür beyaz.Soğutur ve iletimi hızlandırır.
KÖTÜ SİSTEM AMA ICEMANIN ÖNERDİİ GÜZEL
Mustafa'nın ([email=Mustafa@PC]Mustafa@PC[/email]) linkini verdiği konuyu inceleyin. Sorun PSU veya işlemci ısınması olabilir. Konuyu incelerseniz tespit edebilirsiniz sorunun ne olduğunu.
Evet işin başında hata yapmışsınız hazır pc alarak