arkadaşlar yiğenime 8 gün önce hd 3450 ekran kartı aldım ama hiç bir oyunu yüksek ayarda çalıştıramdı bende kararar verdim.. hd 3850 alacam ama hangi modelini alayım sizce fiyatıda uygun olsun crysis farcry 2 bütün oyunları en üst seviyede oynasın hemen cevaplarsanız çok sevinirim çünkü bugün almak zorundayım ekran kartı takılı değil bilgisayarda.... unutmadanda nasıl bir ekran kartı kullanışlımı psu kaç istiyor bu gibi özellikleride yazarsanız sevinirim... yardımlarınız için teşekürler...
hd 3850 modeli
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
948 mesaj
zayedarkadaşlar yiğenime 8 gün önce hd 3450 ekran kartı aldım ama hiç bir oyunu yüksek ayarda çalıştıramdı bende kararar verdim.. hd 3850 alacam ama hangi modelini alayım sizce fiyatıda uygun olsun crysis farcry 2 bütün oyunları en üst seviyede oynasın hemen cevaplarsanız çok sevinirim çünkü bugün almak zorundayım ekran kartı takılı değil bilgisayarda.... unutmadanda nasıl bir ekran kartı kullanışlımı psu kaç istiyor bu gibi özellikleride yazarsanız sevinirim... yardımlarınız için teşekürler...Bu model en güzeli bence.ayrıca bu model için kaliteli herhangi bir PSU markasının 12 V kanalından 22 A veya 23 A güç besleyebilmesi yeterlidir. Bunlar Thermaltake-Hıhg power- cooler master - tagan gibi.. Yani en az 350 W ve 12 V kanalı 22-23 A güç verebilen yeterli olur. Tabii sisteminde bulunan diğer bileşenlerin çektiği güçde önemli bu hususta. Benim tavsiyemse bu ekran kartıyla beraber 500 W lık kaliteli bir üründür.
Yeni Üye
38 mesaj
biraz daha para koyasrsan 4830 almanı onerrim ama iyi bu psu ya ihtıyacın olur
Yıllanmış Üye
948 mesaj
Düşündüğün HD 3850 ile yüksek ayarda oynarsın. Tabii işlemcinde önemli bu konuda. Sen PSU nun değerlerini yazmamışsın.
Üye
51 mesaj
işlemci ve ramlar iyi takılmadan oyanrsın