arkadaslar 4650 ddr2 modeli ekran kartımı alacağım
sizce bu kart nasıl bir model?
oyunları orta ayarda calıstırır mı?
hd 4650 nasıl bir kart?
Oynayacağın oyuna göre değişir.
Ben kullandım,yüksek çözünürlükte iyi değil.
1280*1024 de iyidir.
http://www.techpowerup.com/reviews/Sapphire/HD_4650_OC/6.html
Diğer testlerine bakabilirsin:
http://www.pclabs.com.tr/2008/12 ... hd-4650-incelemesi/
arkadasım ben pes 2010 u 1024 768 medium ayarda calıstırmak istiyorum.bunu yapabilir mi akıcı sekilde
pc nin diğer özellikleri idare eder
şu ana kadar üretilmiş en iyi kart bütün oyunları fulde cok rahat oynarsın kaçırılacak kart değil kaçırma hemen al neredeyse karaborsaya düşmek üzere hemen al kaçırırsan üzülürsün hemen alki biz üzül meyelim yeter yaptığın gırgır arkadaşların sabrını daha fazla zorlama
şu ana kadar üretilmiş en iyi kart bütün oyunları fulde cok rahat oynarsın kaçırılacak kart değil kaçırma hemen al neredeyse karaborsaya düşmek üzere hemen al kaçırırsan üzülürsün hemen alki biz üzül meyelim yeter yaptığın gırgır arkadaşların sabrını daha fazla1.hd 4650 bende de var 1.si üretilmiş en iyi ekran kartı değil ve orta seviye ekran kartıdır bütün oyunları orta ayarda açabilirsin.ben hapsini genelde 1680x1050 de orta ayarda oynuyorum.
2.o ekran kartı karaborsa falan olmaz.şu anda hangi satıcıya gitsen çok rahat alısın
Ben bu kartla Crysisi 1280*1024 çözünürlükte orta ayarda oynuyorum. Ama Call of Duty modern warfare 2 de falan max kalitede 30-50 kare veriyor. İyi kart. Ama alacaksan ya da paran varsa Direct x 11 olan bir ekran kartı almanı tavsiye ederim. Örneğin HD 5870 alabilirsin. neredeyse bütün piyasadaki oyunları en üst seviyede oynatır... http://www.vatanbilgisayar.com/s ... ils.aspx?I_ID=40370
mancınık 2 katım yaşın var saygısızlık yapmak istemiyorum ama beni zorlama
sana mı danısacam ne kadar uzatıp uzatmayacağımı sen mi karar vereceksın buna?
cevap veren arkadaslara tesekkur ederim kararımı verdim ben baska bir sey yazmanıza gerek yok
şu ana kadar üretilmiş en iyi kart bütün oyunları fulde cok rahat oynarsın kaçırılacak kart değil kaçırma hemen al neredeyse karaborsaya düşmek üzere hemen al kaçırırsan üzülürsün hemen alki biz üzül meyelim yeter yaptığın gırgır arkadaşların sabrını daha fazlaBilmeden yorum yapma kardeşim... Şu anaka kadar ki en iyi kartmış....
Saçmalama bilp bilmeden yazıyosunuz yanlış bilgilendirme milleti
İBRAHİM 3 GÜNDÜR AYNI KONUYU AÇIYOR ARKADAŞLAR HALİYLE SİZ NE SÖYLERSENİZ SÖYLEYİN İNANMAYACAKTIR 9400 NASL/9500NASIL 4670 NASIL 4650 NASIL ARKADAŞLAR YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞTIKCA O KONUYU DEĞİŞTİRDİ İSTERSENİZ 3 GÜNLÜK FORM KONULARINA BAKIN NİÇİN KIZDIĞIMI ANLAYACAKSINIZ
paramızı cöpe mi atalım yani mancınık...tabiki arastırıp sorusturacam bu forum neden var?
hayır kardeşim paranı çöpe atma araştırman güzel fakat arkadaşlar sana9400gt /9500gt/4650/4670/5670/ bütün kartları ayrıntılarıyla anlattılar fakat sen bir türlü ikna olmadın sanki seni kandırmaya çalişıyormuşuz gibi davranıyorsun ayrıca seni orlamak gibi bir niyetim yok sakinol
tesekkur ederim verdiğiniz tüm bilgiler icin ekran kartımı aldım ben...
mancınık foruma 2-3 gündür girmediğim için bilmiyordum.
haklısın.
özür diliyorum senden
Arkadaş ta araştırsın tabii ki de. Bir kere konu açsın 2 kere açsın. sonra gidip başaka yerlerde araştırsın.
kendi karşılaştırsın vs.
Neyse almış zaten hayırlı olsun
o kadar tavsiyelere rağmen iyi bir kart almışsındır inş. ibrahim. güle güle kullan ne diyelim.
:D tesekkur ederim.4650 aldım.. ddr2 bellekli ama performansından simdilik memnunum..
herkese tesekkurler