şahsen ben o kadar aramama ragmen internetten alacak bir yer bulamadım :S yardım ederseniz sevinirim
hd 4770 i nerden alabilirim
kardeş 7000 serisi çıktı sen 4000 sersinden alıon boşa yatırım yapma seni epey idare eder 5670.ama psu'n 500 watt olması lazım yoksa sistem yanar.
HD 5670 yerine GTS 250 almalısınız. Eğer bütçeyi artırma gibi bir ihtimal varsa HD 5750 veya GTS 450
beyler hd 4770 ı bı arastırın oyle yorum atın ben gunlerdır arastırdım sız magaza soyleyın eger bılıyosanız
ama kardeş fiyat farkı da var arada
4770 piyasada kalmadı ancak yerel bilgisayarcılarda bulabilirsin elinde kalmış olan illaki vardır fakat onlarda 160-170den aşağı fiyat çekmezler o yüzden adem arkadaşımız söylediği kart aynı fiyat sayılır ama performansı eşitmidir tam olarak bilmiyorum. Ama önerdiyse demek ki performansları aynı veya 5670 biraz daha önde
Powercolor HD4770 kullanıcısıyım.1GHZ GPU 4.4GHZ GDDR5 modunda kullanmaktayım.Bu değerlerde kullanmadıkça HD5750 nin perfonmansına yaklaşamazsınız.O yüzden biraz daha para biriktirip HD5750 almanızı öneririm.Hemde DX11 e tam destek veren bir kart almak daha mantıklı olacaktır.
Yahu aynı kartı ben kullanıyorum o önerdiğiniz 5670 e her alanda fark atıyor, birde eski falan değil bu kart 40nm ilk kart. Dx11 5670 de olsa ne olur olmasa ne olur?
Bütçen kısıtlı sanırım bu yüzden ati 4770 bulursan kaçırma hem o.c performansı çok iyi... Oyunlarıda xp de oynamanı tavsiye ederim..