arkadaşlar hd 4850 1gb gddr3 modelını kullanıyorum ve gta 4 1024 768 de arada kasma yapıyor nedenı nedır işelmci amd athloun 2 x4 620 4 çekirdek ram 4 gb 800 mhz işlemtim sistemi win 7 64 bit
hd 4850 gta 4
ekran kartı özelliklerinide sayarmısın eğer grafik çözünürliği düşükse ekran kartının ondan kasma yapıyor olabilir gta 4 kaliteli sayılabilicek oyunlar arasında oynamadım ama ekran kartı desteğini çok isteyen bir oyun olarak biliyorum
Oyun grafikleri medıum-high hangi detayda oynuyorsun, birde psu kaç watt ve markası nedir?
sistem yüzde 85 güçle çalışırsa 350 watt çekiyo powerdan olacagını sanmıyorum
İşlemciden kaynaklanıyor olabilir. Isıları kontrol edin ve çözünürlüğü yükseltmeyi deneyin.
YANLIZ BÖLE BİŞİ WAR BEN AZ ÖNCE WİN 7 64 BİT DRİVERLERİNİ İNDİRDİM ŞİDMİ SORUNSUZ KASMADAN OYNUYORUM ÖNCEKİ DRİVERLER 32 BİTLİK XP VE VİSTA DRİVELERİ İDİ
YANLIZ BÖLE BİŞİ WAR BEN AZ ÖNCE WİN 7 64 BİT DRİVERLERİNİ İNDİRDİM ŞİDMİ SORUNSUZ KASMADAN OYNUYORUM ÖNCEKİ DRİVERLER 32 BİTLİK XP VE VİSTA DRİVELERİNasıl oluyor o? 32-bit XP ve Vista sürücüleri kurulmaz ki 64-bit sisteme, yarıda kalır kurulum. Windows'un kendi bulduğu sürücüler miydi?
Bir de neden büyük harfle yazıyorsunuz?
walla kendım kurdum orjınal cd sinden tam olarak 32 bit mi 64 bitmi bılmıorum ama güncel driverleri değildi az önce gıgabyte ın sıtesınden güncel sürümlerini indirdim chipsetın ve ekran kartının sorun düzeldi hiç kasma donma yapmıyor az önce 1024 de kasarken şimdi 1280 de bile kasmıyor 1440 da denicem bakam sonuç n olcak
psu olayına gelınce yetmeme ihtimali olsa işelmci sıcaklıklarında ve ekran kartı sıcaklıklarında artma meydana gelmezmi ekran kartı tam yük altında 46 ın üzerıinde daha hiç görmedim
ayrıca büyük harfle yazdığımın farkında değidim kusura bakmayın
Yük altınsa sorun yoksa sistemde sorun yok demektir. Sizin sürücü sorununuz varmış. Deneme yanılma ile kontrol edecektik esasen, siz bulmuşsunuz bile.
evt herkese gecenin bu satinde benimle uğraştığınız için teşekkür ederim saol un
Rica ederiz.
kusura bakmayın bi sorumdaha olucak gta 4 oynarken fps deyerlerine baktım ve ortamala 25 fps olrak ölçtüm sizce bu deyer normel mi arada 35 lere çıkıyo bazıyerlerde ise 20 lere 10 lara düşüyo
Sizinkine denk bir ekran kartı olanların söyleyebileceği birşey bu. Ben zaten o oyunu oynamadım.
Arkadaşım bizim komşuda GTS 250 var onda bile o ayarlarda arada bir kastığı oluyor
benım aslında kafama takılan kuzende hd 4350 war 512 mb 64 bit hiç kasmıo dıyor bn görmedim ama öle dedi bnde kendı kendıme onda hiç kasmıyor ise bnde neden arada kasıyor dıe şaşırdım
oyunda ekran ayarlarında çözünürlüğü yükselt azada bide ekran kartını güncelle hiç bi sorun olmaz..
şimdi o sorunun yeri değil fakat genede cevabını vereyim 4850 birazdaha iyidir bn 1 gb modelini kullanıyorum
ayrıca arkadaşlar benım kasma sorunuma gelince şimdi çözdüm o işi gta 4 ün video ayarları için bir patch varmış uzun uğraşlar sonunda onu bulup kurdum ve hd 4850 ile 1490 pixel ile full ayarlarda dahi kasmadı
isteyen arkdaşlara patch in linkini atabilirim 32 mb lık bişi
pardon 1440*900 75 hz
canım çıktı yaw bu sorunu bulana kadar nerdeyse powwer yetmıo die power ı değiştircektım