arkadaslar hd 5670 aldım yenı oyun yukledım call of black ops.. ama grafikleri yukseltınce ekran kararıyo bır daha acılmıyo..sadece 800-600 de acılıyo nasıl iş anlamadım valla kafayı sıyırcamm...yardımm lutfenn.sizce problem nerdedır..
hd 5670 aldım ama hala call of sıyah ekran cıkıyo
kullandığın işletim sistemi ? + power ?
dx. en son sürüm yüklümü ?
driver'Lar yüklümü ?
öncden kullandığın kartın sürücülerini kaldırdınmı ?
oyunun sorunu olabilir google amcaya sordunmu ?
http://www.google.com.tr/#hl=tr& ... fp=3bab09d07a9afd57
arkadaşım ekran kartıyla hiç bir alakası yok
5870 bile alsan aynısını yapacak
bende 5870 kullanıyorum bendede aynısını yapıyordu
microsoft un sitesinden güncel directx codec paketi indir yükle sorunun kalmayacak
birde intel işlemciler ile ati işlemciler uyum sağlayamadığından kartın performansını %100'e kadar alamıyorsun üstüne birde işlemci düşük olunca senin kart 3450 gibi bişe olr
Kardeşim bence bu power'ının kartın için yeterli olup olmadığını öğrenmelisin çünkü Hd3850 için bile 350W çok sınır bir değer(kullandığım için soyluyorum) ki sen bide hd 5670 kullanıyosun bu bir ihtimal tabi başka sana söyleyebileceğim sürücü güncellemen olabilir.. iyi bi oyuncuysanda işlemcini değiştirmeni sana tavsiye ederim
sürücülerimi gincelledim..power da 500w yeterli..oyunu tekrar kurdum ama hala aynı hatayı verıyo..siyah ekran cıkıyo..tv kartı var bende ondada aynı ses gelıyo ama göruntü yok sadece sıyah ekran..oyun zaten sıyah ekran oluyo sonrada kılıtlenıyo..