arkadaşlar hd 5770 almayı düşünüyorum xfx marka kullanan var mı yada hangi marka önerirsiniz kullanan arkadaşlar kutu içeriği nedir yardım edebilirseniz çok sevinirim
herkese iyi forumlar
hd 5770 yardım
- 1
- 2
Exa'da nakit olarak onlara yakın fiyata HIS HD 5770 satılıyor, onu tavsiye ederim. XFX, TUL VTX gibi markalarda da sorun olmaz, aksi takdirde ATI onlara üretim yaptırmazdı ama yine de HIS tanıyıp bildiğimiz marka. Kutu içeriği hakkında ise bilgim yok.
q9550 işlemci
x48-ds5 anakart
4 gb ddr2 1066mhz cl7 ram(2*2 dual kit)
500 gb cavier black hdd
psu 460 watt cooler master
300-350 arası verebilirim
*gtx 275 düşündüm ama onun içinde psu değiştirmem gerek hd 5770'de yaklaşık 2-3 sene götürür diye düşündüm Adem kardeş
*Süleyman abi xfx'i overclock yapan arkadaşlar kullanıyormuş birde forumda inceleme videosunu izlemiştim zaten sadece firebal'da var Türkiye distribütörü firebalmuş firebaldan alışveriş yapanlarda gayet memnun kalmışlar o yüzden xfx düşündüm kutusuda çok klas duruyor açıkcası etkilemedi desem yalan olur
izlediğim işte tamda o video :)
HD 5770 2-3 sene götüreceği kesin değil.
O yüzden daha iyi bir kart almanı öneririm.
Şimdilik eski kart ile idare et,daha sonra 5850 alabilirsin.Fiyatlar düşecektir.
Yok olmaz der isen 5770den çok daha iyi ve o fiyata GTX 275 var.
gtx 275 2.el 350TL civarı.
q9550 işlemciBeğendiysen alabilirsin elbette. Hatta alırsan bir inceleme de koyabilirsin.
x48-ds5 anakart
4 gb ddr2 1066mhz cl7 ram(2*2 dual kit)
500 gb cavier black hdd
psu 460 watt cooler master
300-350 arası verebilirim
*gtx 275 düşündüm ama onun içinde psu değiştirmem gerek hd 5770'de yaklaşık 2-3 sene götürür diye düşündüm Adem kardeş
*Süleyman abi xfx'i overclock yapan arkadaşlar kullanıyormuş birde forumda inceleme videosunu izlemiştim zaten sadece firebal'da var Türkiye distribütörü firebalmuş firebaldan alışveriş yapanlarda gayet memnun kalmışlar o yüzden xfx düşündüm kutusuda çok klas duruyor açıkcası etkilemedi desem yalan olur
HIS HD 5770'in de kutu içeriği buymuş:
http://site.hardwarena.com/HIS-HD5850-ve-HD5770-Incelemesi/2.html"Dirt 2" hediyeli...
Siyah rengin hakim olduğu kutuda ön yüzde üstte firma logosu ile altta kartın desteklediği bazı teknolojilerin logoları yer almış. Kutuyu açtığımızda içerik olarak karşımıza iki adet 6-pin PCI-Express güç kablosu, bir adet CrossFireX bağlantı aparatı, bir tane VGA-DVI çevirici, hızlı başlangıç kılavuzu, sürücü DVDsi ve Steam portalından indirilmek üzere Aralık ayında PClere konuk olacak “Dirt 2” yarış oyununun kodu yer almakta. Böylesine güncel bir oyunun kodunun bulunması kartın değerini artırıyor diyebiliriz.
hepinize teşekkür ederim galiba xfx alacağım aklım onda kaldı :)
sağolun alınca inceleme şeklinde koyarım resim ve testleri
Gerek yok.Performansını biliyoruz 4870 den bile gerilerde kalıyor...:SAdem kardeş baktım bende testlere 4870'in gerisinde kalmıyor başa başlar bazı oyunlarda 5770 bazılarında 4870 öne geçiyor ama yeni ekran kartı alınırken 5770 daha mantıklı arada 30-40 lira fark var 5770 daha pahalı ama yeni teknoloji ayrıca 5770 dx11 destekli ve 5770 güç tasarrufu konusunda 4870'e fark atıyor emin ol yaz boyu oyun oynayan biri o fiyat farkını çıkarır
İstersen testleri koyayım buraya?
hem testleri senin için koyarım demedim belki yararlanmak isteyen olur merak eden olur o arkadaşlara yardımcı olmak amacım ben çıkar için birşey yapmıyorum yardımım dokunursa ne alâ dokunmazsa da ben elimden gelini yaparım insanlara yardımcı olmak için
yanlış anlama ben tartışma konusu açmak için yazmadım bunları ama gerçekler bunlar
hocam ben his 5770 aldım.
kutu içeriğinde dirt 2 oyunu yok. gigabyte ve msi nin 5770 kartlarında dirt2 oyunu var. Ama his 30 tl daha ucuzdu. ( oyun olmadığından olabilir )
kutunun içeriğinde, videodaki gibi kapı notu yok:)
poWer connektörü
driwer cd si
his etiketi
garanti belgesi
tanıtımla ilgili a4 kağıt
crossfire köprüsü
dvi cevirici
Çok böyle oc,fsp den felan çok anlamam. benim değerlendirme kriterim crysis oyunu. 1440*900 çöz. 2aa ve diğer ayarlar orta derecede oyunda takılmalar yaşıyorum.
otomatik ayarlama yap dediğimde aa yı kapatıp diğer ayarları yüksek yapıyor oyun ondada takılmalar oluyor. gerçi benim sistemlede alakalı olabilir.
Ekran kartınız hayırlı olsun.Güle güle kullanın...:)
Şunu belirtmek istemiştim,DX 11 yaygın olduğunda 5770 in düşük performans vereceğinden endişe etmiştim.
Adem kardeş baktım bende testlere 4870'in gerisinde kalmıyor başa başlar bazı oyunlarda 5770 bazılarında 4870 öne geçiyor ama yeni ekran kartı alınırken 5770 daha mantıklı arada 30-40 lira fark var 5770 daha pahalı ama yeni teknoloji ayrıca 5770 dx11 destekli ve 5770 güç tasarrufu konusunda 4870'e fark atıyor emin ol yaz boyu oyun oynayan biri o fiyat farkını çıkarır
hem testleri senin için koyarım demedim belki yararlanmak isteyen olur merak eden olur o arkadaşlara yardımcı olmak amacım ben çıkar için birşey yapmıyorum yardımım dokunursa ne alâ dokunmazsa da ben elimden gelini yaparım insanlara yardımcı olmak için
yanlış anlama ben tartışma konusu açmak için yazmadım bunları ama gerçekler
Ekran kartınız hayırlı olsun.Güle güle kullanın...:)teşekkürler.
Şunu belirtmek istemiştim,DX 11 yaygın olduğunda 5770 in düşük performans vereceğinden endişe etmiştim.
aslında forumda sormuştum, 5770 i ilk siz tavsiye etmiştiniz. Herkeste 5770 al dedi.kartı ahmet79 üstadımın gtx 275 ile takaslıyordum tam pazarlığımızı yapamadan kartı biri aldı
ordanda şanzımız kaybettik.ha bu arada gtx 275 iniz hayırlı olsun.
Teşekkürler.Nasip kısmet işi.
Bende diyordum diğer arkadaş kimmiş ?
O biri benim işte
GTX 275 ve HD 5770 arasında %15-%20 fark var genel olarak..
Buyrun buda Crysis testi;
http://www.guru3d.com/article/radeon-hd-5770-review-test/18
- 1
- 2