arkadaşlar vatanda gezinirken gördüm asus HD 5870 ekran kartı 431 tl bence gayet düşük fiyat kart stok fanı olmasına rağmen alınacak bir kart HD 5870 ile HD6850 yi karşılaştırdığımda HD5870 baya önde görünüyor bende bu sefer HD 6950 ile karşılaştırdım performansını ve HD 6950 nin testlerde önde tabi ancak çokda büyük bir fark yok eğer yeni bir ekran kartı alıcaksanız bütçenizede uygunsa HD5870 i kaçırmayın derim
HD 5870 dalın içeri
Evet İyi bir fırsat mış alacaklar için bu arada hd6950 ' ile baya bir fiyat farkı var yani hd6950 alacaklar bu karta yönelebilirler .
DX11 zaten o tür kartlarda doğru düzgün kullanılamadığı için iyi bir seçim olabilir ama HD6xxx serisi daha iyi bir seri tabii ki :) En azından CF'da karşılaştırılamayacak kadar iyi :) birisi %60-70 scalling verirken diğeri %97-110 veriyor... Stok fanın elektrikli süpürgeyle bir akrabalığı olabilir o ayrı bir konu :) Alacaksanız kesinlikle stok fanlı almayın :) hem toz topluyor hemde ses yapıyor ve soğutma performansı zaten düşük iyicen düşüyor ve daha iyi soğutmak için daha hızlı çalışıyor ve sonuç: elektrik süpürgesiyle akrabalık :)
ama firaristt bende dedim stok fan ama ona rağmen alınacak bir fiyat / performans kartı c.f de herkes yapmıyor zaten c.f desteği için anakart alsan pahalı psu güçlü olması lazım diğer alanlarda pek bir eksisi yok sanki HD6950 veya yeni başka kartların stok fanlı olannarını alan yok mu bence alınası bir kart alacaklar bu fırsatı kaçırmasın