Merhaba arkadaşlar bu 2 ekran kartı arasında kaldım.
HD 7870 mi?
GTX 670 mi?
Yardımcı olursanız sevinirim :) :)
Merhaba arkadaşlar bu 2 ekran kartı arasında kaldım.
HD 7870 mi?
GTX 670 mi?
Yardımcı olursanız sevinirim :) :)
dinleme şu aptal intel fanboyunu..arkadaş doğru söylüyoamd diye hd önermiyor gerizekalı.. diğerinden bir milyon kat daha iyi .. 2 kartıda kullandım hd yi tek geçerim
hd ler çok iyi ikisinide alma hd2600 al :)
yada bulursan hd 3870 al nede olsa hd işte hepsinden iyi hd al bitane
hd7870 bir milyon kat daha iyiyse
hd 2600 de 5-10 bin kat daha iyidir.
yada 3870x2 al oda gtx690dan 200bin kat hada iyidir.(ne içiyosan banada gönder bu kafayı bende yaşamak istiyorum :))
Niye kavga yapıyonuz ki birader sonuçta hd7870de gtx670de güçlü kartlardır.Hayatımda 3 defa ati(Hd4850, Hd6470m, adreno200) 2 defa nvidia kart(modelini unuttum 8 mb hafızası vardı(2000), 8500gt) kullandım Bütün kartlardanda memnunum.Önce olan sistemin parçaya uymasıdır.Sen gidip de bu kartların birini pentiumlu sisteme taksan o sistemde o ekran kartı uymaz...
dinleme şu aptal intel fanboyunu..Bunu bile intel fanboyluğuna taşıyorsun ya.. Ayıptır.amd diye hd önermiyor gerizekalı.. diğerinden bir milyon kat daha iyi .. 2 kartıda kullandım hd yi tek geçerim
İnsanlara yardım etmeye çalışanlara bile hakaret edip insanların kafasını karıştırıyorsun.Millete laf söylüyorsun ama kendinin AMD kuklası olduğunu çok belli ediyorsun.
Bu arada cevabını yazıyım yerine " Sen ne anlarsın cahil intel fanboyu." sadece kendi terbiyeni gösteriyorsun.
Tercihlerim:
http://www.vatanbilgisayar.com/E ... ils.aspx?I_ID=60278
ya da
http://www.eksenbilgisayar.com/s ... spx?productid=95211 bu olacak teşekkürler arkadaşlar. 2'sinin arasında dağlar kadar fark yok gibi.İleriki zamanlarda kararımı vereceğim.
arkadaş doğru söylüyo30 senelik tinercilerde yok bu kafa hocam
hd ler çok iyi ikisinide alma hd2600 al :)
yada bulursan hd 3870 al nede olsa hd işte hepsinden iyi hd al bitane
hd7870 bir milyon kat daha iyiyse
hd 2600 de 5-10 bin kat daha iyidir.
yada 3870x2 al oda gtx690dan 200bin kat hada iyidir.(ne içiyosan banada gönder bu kafayı bende yaşamak istiyorum :))
![]()