Burdada HD 8970 vs. 7970 var. Bakalım 2 amiral gemi arasındaki farklara...
Buyrun test sonuçları...
Bazı yerlerde çok az, bazı yerlerde %30, %50/%80 artış var, baya güçlü olacak gibi görünüyor eğer rakamlar doğru ise.Evet. 7970 zaten çok iyi bir kart tek başına. Eğer %80ene varan çok daha güçlü bir olarak çıkarsa 8970 nVidia'nın 790nı baya bi geliştirmesi gerekiyor diye düşünüyorum.
AMD'nin başarılı olmasını her zaman isteriz, Intel ve nVIDIA fiyatları düşüyor. Bir yazı okumuştum, 5/10 sene içinde dünya devleri birbirlerini satın alacak diye, veya birleşecekler. Ve bu yazının içininde Intel ile Apple'ın birleşme ihtimali yazıyordu ve diğer taraftan ASUS ile AMD'nin birleşmesi. Çok radikal bir görüşü vardı yazının, nVIDIA'ın hangi tarafa geçeceğini bilemeyeceğini yazmışlardı.Evet. 7970 zaten çok iyi bir kart tek başına. Eğer %80ene varan çok daha güçlü bir olarak çıkarsa 8970 nVidia'nın 790nı baya bi geliştirmesi gerekiyor diye düşünüyorum.
AMD'nin başarılı olmasını her zaman isteriz, Intel ve nVIDIA fiyatları düşüyor. Bir yazı okumuştum, 5/10 sene içinde dünya devleri birbirlerini satın alacak diye, veya birleşecekler. Ve bu yazının içininde Intel ile Apple'ın birleşme ihtimali yazıyordu ve diğer taraftan ASUS ile AMD'nin birleşmesi. Çok radikal bir görüşü vardı yazının, nVIDIA'ın hangi tarafa geçeceğini bilemeyeceğini yazmışlardı.Evet. nVidia konusunda haklılar. Atıyorum 5 gün önce A ve B firmasına grafik çipi üretmeyeceğiz diyolar 7 gün sonra A ve B firmasıyla anlaştık onlara çip üreteceğiz diyorlar. Bir dediği bir dediğiyle tutmuyor. Bu arada zaten ASUS ve AMD birleşti sayılır. Birbirlerine çok destek veriyorlar bu sıralar...