CHIP in bu ayki DVD de sunduğu HD film videolarına bayıldım.Tamamen multimedya canavarı olan bilgisayarıma çok yakıştılar.Ve düşündümde teknoloji bir çıta ileri gitti benim için.Özellikle 760 standardında olanlar bomba gibiydi.
HD Film Fragmanları.
Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez. Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.blu ray diskler de yakında çıkacakmış ben hd dvd degil blu ray alacagım
fragmanlar bayagı iyiydi.
Küçük bir karışıklık var sanırım. HD TV ile HD DVD ayrı konseptler. HD TV yüksek çözünürlükte yayını ifade ediyor. HD DVD ise yüksek kapasiteli yeni bir veri saklama biçiminin adı. Neyse, peki ille de blu ray diye ısrar etmende bir neden var mı acaba? Sadece meraktan soruyorum. Hangi özelliği daha çok cazip geldi mesela sana?
blu ray in depolama kapasitesi daha yüksek
30 gb ila 50 gb bende dört gözle bekliyorum...
Blue-ray ile HD-DVD arasındaki format savaşlarından kimin galip geleciği merak konusu kim kaybederse büyük prestij kaybedecek.olan yine müşteriye olacak.
Walla sony blue ray i playstationla beraber tanıtıp bu olyaı bitirecek...Blue ray ki bende onu istiyorum galip gelecek..ama rekabet i severim fiyatlar düşecek ve bizim yararımıza olacak...