Selam arkadaşlar. Ben sağlam bir LOST izleyicisiyim, dolayısıyla her hafta internetten HD düzeyde LOST'un güncel bölümünü indiriyorum. Ama genelde şöyle bir sorun yaşıyorum. ZİP dosyasını açtıktan sonr BS Player ile izlemeye başlıyorum, ama görüntü donuyor, ses önceden geliyor falan. Böyle acayip acayip sıkıntılar yaşıyorum. Acaba sorun benim bilgisayarımda mı ( bunu zannetmiyorum çünkü bir çok bölümü çok rahat izliyorum) yoksa bölümü paylaşan arkadaş mı yanlış bir şeyler yapmış, bunu düzeltebilmem için ne yapmalıyım ? Bu konuda bana yardımcı olabilecek biri varsa sevinirim. Ağız tadıyla izlediğim LOST'un sevabı ona gitsin
HD yada Divx izlerken görüntü donuyor, ses kötü
Gom dediğin nedir ? Bende bugün 11'i indirdim ama dediğim sorunlar çıktı, bide en sağlam nerden indiriyorsun, şöyle işinde ehil olanların adresini verirmisin? Thanks
Bana da özelden atabilirsen sevinirim..
iceblue-oneGom dediğin nedir ? Bende bugün 11'i indirdim ama dediğim sorunlar çıktı, bide en sağlam nerden indiriyorsun, şöyle işinde ehil olanların adresini verirmisin?Arkadaşım sen arızalı dosyalara denk geliyorsun sanırım, çünkü bu sorun bende tek bir film de oluyor, diğer ne bir filmde ne de dizi bölümünde böyle bir şeyle karşılaşmadım. Bende hiç böyle bir sorun olmadı diyen arkadaşın verdiği siteden indir.Gom Player ı ben de öneririm fakat BSPlayer'ın altyazı dosyalarını otomatik olarak oynatılan dosyayla ilişkilendirmesi Gom'da yok. Elle ayarlaman ya da yürütülen filmin içine sürükleyip bırakman gerekiyor. BSPlayer aynı klasör içindeki film ve altyazı dosyalarını filmi yürüttüğünde birlikte çalıştırıyor.
Arkadaşım sen arızalı dosyalara denk geliyorsun sanırım, çünkü bu sorun bende tek bir film de oluyor, diğer ne bir filmde ne de dizi bölümünde böyle bir şeyle karşılaşmadım. Bende hiç böyle bir sorun olmadı diyen arkadaşın verdiği siteden indir.Ahmet kardeş, haklısın. Ben bozuk dosyaya denk gelmişim, aynı bölümüfarklı bir yerden indirdim, bu sefer çok net izledim. Bu arada yardımcıolan tüm arkadaşlara teşekkürler. Sağolun.Gom Player ı ben de öneririm fakat BSPlayer'ın altyazı dosyalarını otomatik olarak oynatılan dosyayla ilişkilendirmesi Gom'da yok. Elle ayarlaman ya da yürütülen filmin içine sürükleyip bırakman gerekiyor. BSPlayer aynı klasör içindeki film ve altyazı dosyalarını filmi yürüttüğünde birlikte çalıştırıyor.