HD2900XT 1GB
OBA demek ıstıyorum sayın seyırcıler...
ATI RADEON X2900 XT
ÇEKİRDEK HIZI : 740MHZ
BELLEK HIZI : 1 GB 1650MHZ DDR3
RING BUS BELLEK KONTROLCÜSÜ
DUAL-LINK DVI DESTEKLİ
HDTV/HDCP DESTEKLİ
AKIŞ İŞLEMCİ SAYISI : 320 ADET
512MB 512-BIT GDDR3
DIRECTX 10 VE OPENGL 2.0 DESTEKLİ
2 ADET DVI
HDTV ÇIKIŞ
VIVO DESTEKLİ
CROSSFIRE DESTEKLİ
HDCP HAZIR
ATI AVIVO HD VIDEO AND DISPLAY TEKNOLOJİSİ
GELİŞMİŞ DIRECTX 10 DESTEKLİ
BÜTÜNLEŞİK HDMI VE 5.1 SURROUND SES
UNIFIED SUPERSCALAR SHADER MİMARİ
OYUNLAR :
HALF-LIFE 2 : EPISODE TWO, TEAM FORTRESS 2, AND PORTAL KUPONU
2 YIL GARANTİLİ
Neden gddr4 kullanmamışlar ve saat hızları düşük gibi.2 ghz cıkan kartlar da görmüştük.Neyse bir de testlere bakalım
OBA'nın yazdığı ilk mesajda repleri gözükmüyo ama diğer mesajlarında gözüküyo.konuyla ilgisi yok ama....
Bu kartla 3 yıl idare edilir.Hatta ne 3 yılı 4 yıl dayanır.
Borga-xOBA demek ıstıyorum sayın seyırcıler...aynen katılıyorum
sağ olun arkadaşlar. aralıksız ekran kartları için sitelerde gezdiğimden yeni modelleri görüp burdan aktarıcam
blackhawkmilan31OBA'nın yazdığı ilk mesajda repleri gözükmüyo ama diğer mesajlarında gözüküyo.konuyla ilgisi yok ama....o ilk mesaj olduğu için oluyor. kim konuyu açarsa açsın gözükmez
ufuksNeden gddr4 kullanmamışlar ve saat hızları düşük gibi.2 ghz cıkan kartlar da görmüştük.Neyse bir de testlere bakalıaslında sapphire in gdd4 modelleri var hatta bizzat videosunuda gördüm adamalr kutudan çıkarıp kullanıyorlardı ama piyasaya sürmediler heralde
bjk_semihbende katılıorm wallaa, üstüne bide waşş diyorm..Borga-xOBA demek ıstıyorum sayın seyırcıler...aynen katılıyorum
aslında bu kartla crossfire yapmak var. her oyuncunun rüyası gibi olacak 2900xtx çıkıncaya kadar
Recep BaltaşTR'deki ikinci HD 2900 XT sahibiyim...İşin ilginç yanı kartı elime almak için sadece 150 YTL verdimbende istiyorum. 200 ytl vermeye razıyımYoksa tutupta bir karta 750 YTL verecek kadar zengin değilim.
güç sorunu ve yazılım sorunları bitmeden almayın bence
yaktığı güç 200 watt bea.