arkadaşlar hd3650 ekran kartım var.
vista home p. de 23-24fps ile 1024x768high oynuyorum.
xp de 34-35fps oynuyorum
vista ultimade sp1 aldım ark tan yükledim dx10.1 var 124-125fps oynuyorum. çok dengesiz deil mi??
hepsi de 1024x768 yüksek detayda yapılmış testler
e2140 8x400=3.2 1600MHz FSB
2x1gb ddr2 667@1000mhz ram
hd3650 gddr2 1gb 128bit ekran kartı
ltfen yardım edin.
dx10.1 in hızlandırdığını duymultumda dengesiz??
hd3650 dx9 dx10 dx10.1 ve asasins creed
124 fps çok anormal bir rakam özellikle assasins creed oyununda fraps te öyle gözüküyorsa bir sorun var demektir...
sp1 de dx10.1 yok ayrıca ...
var vista sp1 ve hd3650 ekran kartı ile dx10.1 var :...
istediğine sorabilirsin yani sallamıyorum :]
yok canım sallıyorsun demedim :=) XP için nasıl directx 10 diye çıkarmışlardı bunda da aynı durum söz konusu olabilir diye düşündüm ve halen daha dx10.1 den sonra 124 cıvarında oynayabiliyorsun ona şaşırdım
yaa assasins creed de o 124 fps si sabitleniyo arada.. bende 8600gts var bende de öle..:D:D
her neyse birbirimizi kırmaya deymez :)
arkadaşlar siteyle fazla haşır neşir olamıyorum. bundan sonra da olamayacaım gibi.
beni göremyeceksinz artık.
kendinize iyi bakın. gerçek hayatınızda başarılar diliyorum.
ozanaabher neyse birbirimizi kırmaya deymez :)hayırdır ozan nereye?
arkadaşlar siteyle fazla haşır neşir olamıyorum. bundan sonra da olamayacaım gibi.
beni göremyeceksinz artık.
kendinize iyi bakın. gerçek hayatınızda başarılar diliyorum.
kardeşim bi yere gitmiyorum da artık pek forumla ilgilenemiyorum. bundan sonra da ilgilenemeyecek gibiyim. msn im zaten yazıyo isteyen herkezle konuşabilir özel yardımcı olabilirim ama fazla giremiyorm foruma malesef :(
kötü bi durumm yok merak etmeyin^^
Niye usta ?? ne güzel katılıyordun vs. sohbet falan
ozanaabkardeşim bi yere gitmiyorum da artık pek forumla ilgilenemiyorum. bundan sonra da ilgilenemeyecek gibiyim. msn im zaten yazıyo isteyen herkezle konuşabilir özel yardımcı olabilirim ama fazla giremiyorm foruma malesef :(sanırım sen biraz sıkıldın ama bu bazen hepimizde oluyor, sen bir iki hafta kafanı dinle sonra yine tam gaz devam edersin:)))
kötü bi durumm yok merak etmeyin^^