Arkadaslar hd 6790 ve 550 watt + 80 psu aldım bılgısayara taktım aradan 1 gun gectı gecmedı bır koku var kasadan gelen tam yanık kokusu gıbı degıl yenı oldugu ıcınmı acaba ne olabılır yardımınızı beklıyorum :S
hd6790+psu aldım bakabılırmısınız ! ??
Güç kaynağı yanmış olabilir.
Bilgisayar sorunsuz bir şekilde çalışıyor mu ?
Kokunun nereden geldiğini bulman gerek önce. Psu'dan anakarta giden kabloları söküp daha dikkatli bir şekilde tak. Anakarta ve kasaya düşük seviyede elektriksel temas olduğundan olabilir. Ve kontrol et bütün her şeyi doğru taktığına.
O ufak koku zamanında müdahale etmez isen kötü sonuçlar doğurabilir.
tamam denıycem bırde Psu nun kablolarını anakart ve ekran kartına taktıktan sonra kasada yer kaplamasın dıye kelepçelemiştim onda bır sorun olmaz dımı ?Metal değilse sorun olmaz. Donanımlara giden kabloları tekrardan düzenli tak. Çok sıkma, gevşek de bırakma. Fazlalık kabloları anakarta temas ettirmemeye çalış. Ve güç kaynağından prize giden kabloyu gevşek bırakma.
Arkadaşım İçin rahat olsun O koku yeni olduğu için. Bende Zamannda HD6870 ekran kartı ve 700W Psu almştm bende snn gibi tedirgn oldm ufaktan ufaktan bir koku geliyor yanığa yakın ama yanık kokusu değil Böle küf kokusu gibi. Sonrabir bktmki psudan geliyor. Oyun vs. oynadıysan psuya yük bindiyse psunn içindeki sistem ısınınca üstündeki kokuyu dışarı salgılar bir süre. Sana çok komik bir örnek veryimi
ÖRN: Ayakların koktugu zamöan sobanın veya herhangi bir ısıtıcının ynna yaklastır sıcaklıktan dolayı coraplarındaki bütün kokular dışiarı salgılanır. Buda bunn gibi. Ortalama 1-2 Hafta içinde o kokudan eser kalmaz tabi sık sık kullanırsan yoksa 3 haftaya kadrda uzayabilir.
Arkadaşım İçin rahat olsun O koku yeni olduğu için. Bende Zamannda HD6870 ekran kartı ve 700W Psu almştm bende snn gibi tedirgn oldm ufaktan ufaktan bir koku geliyor yanığa yakın ama yanık kokusu değil Böle küf kokusu gibi. Sonrabir bktmki psudan geliyor. Oyun vs. oynadıysan psuya yük bindiyse psunn içindeki sistem ısınınca üstündeki kokuyu dışarı salgılar bir süre. Sana çok komik bir örnek veryimi
ÖRN: Ayakların koktugu zamöan sobanın veya herhangi bir ısıtıcının ynna yaklastır sıcaklıktan dolayı coraplarındaki bütün kokular dışiarı salgılanır. Buda bunn gibi. Ortalama 1-2 Hafta içinde o kokudan eser kalmaz tabi sık sık kullanırsan yoksa 3 haftaya kadrda uzayabilir.Hiçbir alakası yok ısınca yanık kokusu mu çıkar baya saçmalamışsınız.