HD6870 Hdmı Görüntü Kalitesi

selamlar21
16-07-2012, 21:55   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
489 mesaj

Arkadaşlar asus hd6870 Ekran kartımı Bir dönştürücü ile Monitörüme hdmı bağladım. Monitörüm İnca 1023HD 23 Multimedia Led monitör.
Ekran kartımın yazılımından ayarlardan Monitör Ovirdrive etkinleştrdim ve Ayarlarda RGM TAM ARALIK yaptım
Ama Oyun oynarken Grafikler geç yanıt veriyor sanki Mesela Bf3 te GÜneşe doğru bakıyrm ve birden karanlık bir binaya bakıyorum güneş 2-3 Saniye sonra kararıyor Bu 2-3 saniye oyunda cok uzun bir süre demektir. Beyaz renkelrin bol oldugu alanlardada ekran parlaklıgı cok yüskek gözkyor Ama oyunların akıcı oynamasına diyecek yok Sizce bu grafiğin kasmadan ama geç hareket etmesinn neden olabilir VGA çıkıştayken bu yoktu

gomis
17-07-2012, 15:46   |  #2  
gomis avatarı
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
68 mesaj

Arkadaşım ekran kartının yada monitörünün hdmi bölümünde bir sorun olabilir. çünkü bndede olmuştu HDMI girişi sıkıntılı olabiliyo bazen ama HDMI dan kaynaklanan bir sorun olup olmadığını anlamak için önce ekran kartını güncellemeni öneririm..Birde Bf 3ten başka oyunlarıda dene onlarda bir sorun yoksa BF3 sorun yaratabiliyor olabilir.Oyunun grafiklerinde sıkıntılar olduğu internette önceden yayılmıştı.