beyler hd6950 2gb 256 bit ekran kartım var 8 gb ram i7 3.4 işlemci 600 psu var pc the run ultra seviyede oynarken hafif kasmalar yapıyo mafia 2 ultra oynarken kalabalık çatışmalarda baya kasıyo normalmidir?
hd6950 2gb 256 bit kasma sorunu ?
disk birleştirme yapmanı öneririm. run ı bilmemde mafia 2de kasması normal çünkü o physx destekli oyun. ayarlardan açıksa kapat. ben gtx 570 kullanıyorum oda physx açınca kasıyo hafif. rundaki kasmada snaırım normal çünkü sistem gereksinimlerinde önerilen 6950 yaızyo. yani problem yok. highe getir fazla fark yok ultrayla arasında oda tatmin eder :)
bence bi sorun var sisteminde uyuşmazlık olabilir ben profilimdeki sistemimle mafia 2 the run nfs heopsini ultra seviye oynuyorum
mafia 2 de physx kapadım kasma gitti teşekkürler karakaya ancak runda mediumda yapsam lowda yapsak hafif takmalar oluyo sanırım ekran kartından diil neden olabilir ?
patch çıkmasını bekle. veya atideki geleneksel driver sorunundan kaynaklanıyodur. benim bi tanıdığımda laptopuna yükleyememişti run ı driver sorunundan. büyük ihtimal ondandır. driverı takip et yeni çıknı indir kur öyle dene :)
merhabalar arkadaşım işletim sistemin ne? x86 mı x64 mü ? birde psu yetersiz olabilir...
adam ultra detayda kasıyor diyo ve physxi kapatınca düzeldi diyo @mrtmlh :) konu sahibi; yok senin problemin rundaki büyük ihtimal driver dan kaynaklanıyor. az ihtimal patchden. ultra değilde highda oyna bi süreliğine. düzelir o. mafia 2deki kasma gittiyse physxi kapatınca tamamdır problem yok. ki tam olarak gitmeyebilir çünkü oyun nvidia destekli.
sistemim x86 polattasdan psu 600 w karakaya mafiada tamamen gitti kasma crysis 2 cod serisi 0 takılmayla oynuorm ama rundaki takılma moralimi bozdu kafam takıldı bide sistemde ekran kartı filan ii not harddisk 1tb samsung 5.9 puan almış sorun disktenmi acaba ilgilendiğiniz için teşekkürler.
hdd normal. 64bit olmalı işletim ssitemi. rundaki sorunda zamanla geçer driverla alakalı