merhaba arkadaşlar elimde 1 tane hdd var ve tam orsında bir bad sektör var ben hdd yi 3 e böldüm bad sektör olan bölüm ortada kaldı diğer iki bölümü biçimlendirdim çalışıyor. buraya kadar herhangi bi sorun yok aslında genel anlamda da bir sorun yok ama benim istediğim yönet/disk yöneticisi ne girdiğim zaman o ortada kalan bölüm biçimlenmemiş olarak görünüyor bunu kaldırmak/gizlemek yada silmek gibi bir şansım varmı. yardımlarınız için şimdiden teşşekür ederim.
hdd bad sektör
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
134 mesaj
Samijiq
Valla ameliyatı iyi yapmışsın. Bende bundan 7-8 sene önce senin gibi bad sektör olan harddiskleri bölümler bad sektör olan alanı boş bırakırdım. Bozuk olan bölümü en azından silebilirsin. Silemezsen Partition magic ile deneyebilirsin. Bozuk sektör sayısı artmadan ve diskin garantisi varsa hiç uğraşma diskini değiştir derim. Yoksa günün birinde bilgilerin giderse çok pişman olabilirsin.
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
10 mesaj
SİLMENİN BİR ANLAMI YOK ÇÜNKÜ BÖLÜM BİÇİMLENMEDİĞİ İÇİN O KISMI DİREK ATLIYOR GEREK YOK BU ŞEKİLDE BIRAK ÇALIŞSIN...
BENDE 40'LIK LATOP DİSKİ VAR VE BAŞLANICINDA BAD SECTOR VAR O KISMI BİÇİMLENDİRMEDİM VE UZUN ZAMANDIR GAYET GÜZEL BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYOR.....