hdd copy ata to sata

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
onur_erden
19-12-2004, 18:30   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
47 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2004

arkadaşlar biçareyim. eski diskimdeki-ata- bilgileri (windows dahil) sata diske aynen kopyalamak istiyorum, yani satayı sistem diski yapacam, atayı da paylaşım için -getir götür- için kullanacam. önce dosyaları windows altında kopyalamaya çalıştım fakat copya koruması ile karşılaştım, dostan yapayım dedim, dos satayı görmedi, madem öyle dedim bende partitionu olduğu gibi kopyalarım. kopyalamayı powerquestin partition magiciyle yaptım, ki başarılı bir kopyalamaydı. fakat bu seferde satadan boot edemedim sistemi. ya boot.ini ile ilgili bi sorun, yada mbrsini düzeltmek lazım, bi fikri olan var mı? veya orijinal bi fikri? (sakın xpyi tekrar kur demeyin, iki sebebim var. 1.yeniden kurmaya üşendiğim o kadar program ve ince ayar var ki.  2.xp setup'un satayı görmesi için öncelikle driver yüklemem gerekiyor -ki bende yok. hadi fikir öneri bekliom (uzun bi giriş olmuş)

gunaysay
21-12-2004, 15:06   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
716 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2004

bas formatı yeni temiz bir hayata başla bak ben dün akşam format attım oooooohhhhhhhh bi rahatladım bilemezsin. kurduktan sonra ghost ile imaj da aldım bi ooooohhhhh daha.
başka çözümün olacağını sanmıyorum inşallah vardır Allah yardımcın olsun...

onur_erden
22-12-2004, 12:43   |  #3  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
47 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2004

vardır ya başka bi yol. evet haklısın fresh copy kadar iyi bişiy yook.  sen çekmesende harddisk bi oh çekmiştir. fragment yok tasa yok.