arkadaşlar hard diskimdeki dosyaları bi recover programıyla kurtarılamayacak şekilde silmek istiyorum ama format vb işleri yapamam ne yapmam gerek?
hdd deki dosyaları kurtarılamayacak şekilde silme
O zaman FBI ın kullandığı diskteki sectorları tamamen silen programı bulman gerekiyor işin ütopik kısmı bir yana da o kadar gizli bilgilermi var diskinde
bilgisayarı kullananların gormemesi gereken dosyalar var
en azından recover my files la kurtarılamaması lazım
yani en azından ugrastırmalı
not: dosyalar resım video ve word belgesi agırlıklı
http://www.heidi.ie/eraser/ bunu dene...
,kurulumkaldirim,xldelete,224zz.htm bıde bunu
Bu arada bilgi açısından belirteyim,
THE U.S. Departmen Of Defense, verilerin disk üzerinden tekrar kurtarılamaması için, silinen verilerin üzerinde 7 defa veri yazıp silmeyi öneriyor.
Bu sayede uzmanlar bile kurtaramıyormuş verileri.
shift delete tuşlarına basarak sil ama hdd onların başına işaret koyuyo dediğim gibi silip üzerine dosya yazdırdığında hiç kimse bulamaz
KorsanNetTeamBu arada bilgi açısından belirteyim,evetTHE U.S. Departmen Of Defense, verilerin disk üzerinden tekrar kurtarılamaması için, silinen verilerin üzerinde 7 defa veri yazıp silmeyi öneriyor.
Bu sayede uzmanlar bile kurtaramıyormuş verileri.
silinen dosyaların üzerine veri yazıldıgı taktirde kurtarma proğramları bu bilgileri kurtaramıtor
TuneUP Utilities 2004 programı içerisinde bulunan TuneUp Shredder diye bir ek program var.Bu program sayesinde istediğin veriyi belirttiğin kez silebiliyorsun.İster 1 istersen 15 kez bile.Ben bununla sildiğim bir dosyayı PC File Recovery programı ile geri getirmeye çalıtığım da geri getiremedi.Yani sonuç başarılıydı.Tuneup Utilities çok güzel bir yazılım her arkadaşa tavsiye ederim bilgisayarın performansını oldukça iyi arttırıyor
siz öyle zannedin arkadaşlar. Test disk 6.6 diye bir program var .üzerine 35 defa yazılmış bilgiyi yine kurtardı.Yetmedi format attım. bilgisayarı baştan bölümledim .sonra test diski kurup çalıştırdım .yine o bilgileri aldı .koydu önüme .dehşet bi proğram yani .nasıl kurtulacağız bilemiyorum
ilginç eger gerçekten böyleyse bayagı işimize yarar
program ücretsiz internetten bulup denebilirsiniz.denemesi bedava.diğer birçok proğram 1 tane bulamadı test disk gelmişimi geçmişimi bütün kirli çamaşırlarımı ortaya döktü.
Acronis Drive Cleanser 6.0
Harddiskimize format atsak yada fdisk yapsak bile aslında bilgiler tamamen yok olmamaktadır. İlgili bir yazılım ile bu bilgilere tekrar ulaşmak mümkündür. Diyelimki kullandığımız harddiski elden çıkarmak istiyoruz. Ama bilgileri de tamamen yok etmek istiyoruz. İşte Acronis Drive Cleanser programı bu amaçla kullanılan bir programdır. Hatta içinde bulunan bir seçeneği seçerseniz diskiniz artık kullanılamaz hale gelir. O nedenle bu programı dikkatli kullanmalısınız.