Hdd'mden önyükleme yapmak istiyorum.
Taşınabilir Hdd'min X sürücüsünü xp önyükleme, V sürücüsünü Pardus önyükleme, Y sürücüsünü Vista önyükleme yapılabilir mi? Ayrıca Z sürücüsünde de önemli belgelerim, programlar medya vs var. Tek bir Hdd den önyükleme (mümkün oluyor ise) yaparken diğer sürücülerim zarar görür mü? Konu biraz ilginç oldu:) sabırla cevap verdiğiniz için Teşekkür ederim.
Hdd den önyükleme
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
23 mesaj
Yeni Üye
36 mesaj
Mümkün olduğunu biliyorum ama nasıl yapıldıcağı hakkında bir bilgim yok.
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 16
4,901 mesaj
Eğer yanlış anlamadıysam taşınabilir harddiskten işletim sistemi kurulmasını istiyorsun.
Eğer taşınabilir hdd ye boot sectorü yüklenebiliyorsa mümkün olduğu kanaatindeyim. Ancak işletim sistemlerinin yüklenebilmesi için ve de önyükleyicilerin birbirini kapatmaması için önce XP sonra vista (Vista önyükleyicisi ile) en sonra linux kurulmalıdır.
OP Yeni Üye
23 mesaj
Eğer yanlış anlamadıysam taşınabilir harddiskten işletim sistemi kurulmasını istiyorsun.Evet, Taşınabilir harddiskten işletim sistemi kurmak ve de birkaç işletim sistemi kurabilmek. Bir sürü Cd muhafaza etmektense taşınabilir hdd'den çok pratik olacak. Cüretimi mazur görün, (tamamen bilgisizliğimden) microsd den bu işlemin yapılabilmesi ne kadar müthiş olurdu:).
Eğer taşınabilir hdd ye boot sectorü yüklenebiliyorsa mümkün olduğu kanaatindeyim. Ancak işletim sistemlerinin yüklenebilmesi için ve de önyükleyicilerin birbirini kapatmaması için önce XP sonra vista (Vista önyükleyicisi ile) en sonra linux kurulmalıdır.
Teşekkür ederim.