hdd yi başka bilgisayara harici olarak bağlayarak içindekileri nasıl kurtarabliriz
harddisk nasıl sökülür
resimli anlatım olursa sevinirim
HDD den veri kurtarma
black rosekasayı açtık diyelim ben hangisinin hdd oldugunu anlamam ki :DYapacağınız en basit işlem bu işi bilen birinden yardım istemek olacaktır, teknik bilginiz HDD nin hangisi olduğunu bilemeyecek düzeydeyse. Aksi halde şöyle çıkartın, şöyle takın, şöyle kurtarma yapabilirsiniz diye size tarf etmek her yiğidin harcı olmayacaktır.hadi onu da anladık verileri basıl kurtarıcaz
diğer pcye nasıl takıcaz
ayrıntılı anlatırmısını
khramnYapacağınız en basit işlem bu işi bilen birinden yardım istemek olacaktır, teknik bilginiz HDD nin hangisi olduğunu bilemeyecek düzeydeyse. Aksi halde şöyle çıkartın, şöyle takın, şöyle kurtarma yapabilirsiniz diye size tarf etmek her yiğidin harcı olmayacaktır.harddiskin ne oldugunu anladık
lafın gelişi öyle bir laf kullandım
diğer işlemleri de er geç öğrenmek lazım
sürekli başkasına yaptıracak halimiz yokSon Düzenleme: black rose ~ 27 Mart 2009 23:22
Bilgisayar kullanıcı seviyeniz "uzman" seviyede değilseniz, ki bu şu demek "bilgisayar donanımını ezbere bileceksiniz, usta düzeyde yazılım kullanma kabiliyetine sahip olacaksınız" ; hiçbir şekilde donanımla filan oynamayın. Ya elektrik çarpar size zarar gelir, ya da vücudunuzdan statik elektrik donanımınıza akar ve donanımızı bozarsınız. Öncelikle bilgisayar donanımı ile ilgili bilgi öğrenin derim. Veri kurtarması yapmak ise her babayiğidin harcı değildir. Uzman seviyedeki insanlar dahi harddiskleri bozulduğunda çoğu verilerini kurtaramıyorlar. Çünkü harddiskinizde fiziksel bir bozulma mı var, bad sector oluşması mı var, yoksa yazılımsal bir seri hata mı var bilmezsiniz ve çoğu zaman yüzlerce dolarlık cihaz kullanmak gerekir.
Basit silinmiş verileri kurtarma işlemlerinde;
Recuva
Get Data Back
Undelete
Komplike kurtarma işlemleri için;
Disk Master
Recover Data www.recoverdatatools.com
gibi yazılımlar kullanılabilir. Ancak bad sector onarma için MaxBlaster programını tavsiye ederlerken, donanımsal bir arıza halinde ise özel cihazlardan satın almanız veya veri kurtarma firmalarına başvurmanız gerekir. Bunların en ucuzu "basit yazılımsal veri kurtarma için 100 doladan başlar, donanımsal problemleri çözerek veri kurtarma 1300 dolara kadar çıkar." 3 ila 15 gün arasında bir süre verirler size.
Kolay gelsin.
Veri kurtarma konusunda kendimize güveniyoruz. Veri kaybı yaşadığınız medyalardan veri kurtarma işlemlerini laboratuvar ortamında profesyonel olarak yapıyoruz. Daha fazla bilgi için 0312 431 01 44 Acil 0533 607 43 45 http://www.ankaraverikurtarma.com/