Hdd Görmemesi VE Disk Tamiri Hakkında Bilgiler

heroo
17-09-2009, 00:13   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj

slm  arkadaşlar    bende  birşey eklemek istedim  Pc Format Attıkdan  Sonra   benim  bilgisyararımda   250 seagate dik vardı    bir  ara  bilgisayarımda  diskin olmadıgını fark ettim   yönetimsel araclardan  diskyönetimine girdigimde diskimin  saglam  bölünmemiş oldugunu fark ettim   ama Bilgisayarımda Diski  Görmuyordu
az Dikkat edince    Diskde   Her hangi Bir  Sürücü  HArf Atanmadıgını  Gordum VE  Sürücü Yolu  Harf degiştir diyerek   olayı  cozdüm 
Eger  partıon Bolümlemesi  Yapamdı İseniz Diskiniz Orda ve  verileri İçinde demektir
Diskinizin Saglama OLup olamadıgını  Ogrenmek  İçin en iyi  yapacagınız  Şey  İse  Diskinizin  Markasına  göre Web Sitesinden Sıfırlma  VE Test Programını İndirerek Diskinizi Onara  Bilirsiniz 

Not :Diskinizden Ses gelmiyor  ama  diske  partıon bolumlemesi   ve windows  yüklemesi yapamıyorsanız  bu adımları  Takip edin  
1 Kesinlikle  Web sitesinde Gerekli Yazılımları  İndirip  Fabrika  Sıfırlama programını  İndirniz  Vede Hdd testa Tabi  Tutun deneyein  Calıştırdıgınız diskinizin  ilk Olarak  Mrb  Kaydını Dogrulayın Vede Silin
2 Aşamada İse  Low Level  Formatla Kurtarmaya Calışınız    
3 programda Size  Hdd  flas  Rom . seri Nosunun Oldugu Kısmı  Bİr kenara yazın çünkü 
Diskinizin Anakart Epromunda  Bozulama(yazılımsalhata OLumuş Olabilir )  Rom   uzantılı  dosyayı  indirin
  yukarada verdigim  Tarifle Arızayı  Bulup Gidere Bilirsiniz 

gokhan38
17-09-2009, 01:12   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
1,097 mesaj

eline saglık yararlı bilgii.

Banned
17-09-2009, 01:20   |  #3  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj

Sanırım windows 7 kurmuşsunuz. Windows 7 de diğer disklere harf atanmayıp kendiniz atama yapmanız gerekmektedir. Yani ne diskinizde sorun var nede bağlantıarınızda. Sadece siz ilk defa karşılaşmışsınız o kadar. Biz alıştık .