slm arkadaşlar bende birşey eklemek istedim Pc Format Attıkdan Sonra benim bilgisyararımda 250 seagate dik vardı bir ara bilgisayarımda diskin olmadıgını fark ettim yönetimsel araclardan diskyönetimine girdigimde diskimin saglam bölünmemiş oldugunu fark ettim ama Bilgisayarımda Diski Görmuyordu
az Dikkat edince Diskde Her hangi Bir Sürücü HArf Atanmadıgını Gordum VE Sürücü Yolu Harf degiştir diyerek olayı cozdüm
Eger partıon Bolümlemesi Yapamdı İseniz Diskiniz Orda ve verileri İçinde demektir
Diskinizin Saglama OLup olamadıgını Ogrenmek İçin en iyi yapacagınız Şey İse Diskinizin Markasına göre Web Sitesinden Sıfırlma VE Test Programını İndirerek Diskinizi Onara Bilirsiniz
Not :Diskinizden Ses gelmiyor ama diske partıon bolumlemesi ve windows yüklemesi yapamıyorsanız bu adımları Takip edin
1 Kesinlikle Web sitesinde Gerekli Yazılımları İndirip Fabrika Sıfırlama programını İndirniz Vede Hdd testa Tabi Tutun deneyein Calıştırdıgınız diskinizin ilk Olarak Mrb Kaydını Dogrulayın Vede Silin
2 Aşamada İse Low Level Formatla Kurtarmaya Calışınız
3 programda Size Hdd flas Rom . seri Nosunun Oldugu Kısmı Bİr kenara yazın çünkü
Diskinizin Anakart Epromunda Bozulama(yazılımsalhata OLumuş Olabilir ) Rom uzantılı dosyayı indirin
yukarada verdigim Tarifle Arızayı Bulup Gidere Bilirsiniz
Hdd Görmemesi VE Disk Tamiri Hakkında Bilgiler
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
1,097 mesaj
eline saglık yararlı bilgii.