PC açılmıyor. Windows'a geçmiyor kesinlikle. Format atmaya çalışıyorum, HDD'yi görmüyor. Sanırım HDD yandı. Ya da yanmadıysa sorun ne olabilir, çözebilir miyiz? Çözüm önerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
HDD görünmüyor, Format atamıyorum!
Formata hazırlamaya Boot'a girdiğimde HDD'nin ismi yazmıyor. En baştaki ekranda da zaten HDD namına birşey görünmüyor. Bir tek Fixed Disk diye bir sürücü (?) görünüyor onun karşısında da :fakskk''2ksasaisşal tarzı saçma sapan şeyler yazıyor. Windows 7 ile kurulum yapmaya çalıştım. Kurulum yapılabilecek bir sürücü bulunamadı diyor. Xp CD'siyle denediğimde 'Operating system not found' diyor.
Evet, yanıp sönüyor ama tık yok sanki.
Delete tuşunu denedim, işlemiyor. Sadece F2 tuşuyla giriyor ayarlara. Bu arada laptopun markası Keysmart, modelini bilmiyorum, dandik bişey :)
Estağfurullah ya çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için, ne demek :) F8 de çalışmıyor. Onları hep denedim. Anladığım şu ki HDD ile alakası olan hiçbir şeye giremiyorum.
-harddisk bağlantı soketindeki ayakların bir tanesinin lehimi atmış-Demiş Arkadaşın Bir Tanesi Ama Bir Diğeride problemin ati chipinin anakartla olan baglantisindan kaynaklandigini, klavyenin uzerine windows ve fn tuşlarinin etrafina bastirdiginizda sonrunun düzeldigini söylüyor.
Bir digeride aynı şeyi denedigini sorunun ondan oldugunu ve bunun üzerine laptop u açıp o chip in üzerindeki koruyucuyu söküp daha kalın bir plastik malzeme koyduğunu (herhalde baskı yapıp sıkıştırması için) sorunun çözüldüğünü Söylüyor. Ama Benim Tavsiyem http://www.laptopuzmani.com/pucl ... ustu-pc-ye-ba-lamak Bunu Alıp Harddiski Masaüstü Pc,ye Bağlamak,Yok Ben Bununla Uğraşamam Diyorsan Artık Bir Servis Yolu Görünüyor Gibi :(
Ya gerçekten çok teşekkür ederim. Çok makbule geçti. Çok minnettar kaldım :) o kadar uğraşıp araştırmışsınız çok sağ olun. Muhtemelen bizim sorun da bunun gibi birşeyden kaynaklanıyor olabilir, çünkü çok sağlam görünmüyor. Kablolarda temazsızlık da olabilir, tek bilmek istediğim HDD'nin çalışıyor olup olmadığı ona göre artık bir çözüm düşünmeliyim. HDD'nin ışığı filan yanıyordu, o zaman bir umut yarın bir de kablolara, sağına soluna göz atayım. Olmadı masaüstüne bağlamaya çalışırım :) tekrardan çok teşekkürler.