slm arkadaşlar.. pc ilk açtığımda 3-4 saniye çalışıp kapanıyor.hdd ye giden güç kablosunu çıkardığımda direk çalışmaya başlıyor güç kablosu takılı olmadığından pc uyarı veriyor doğal olarak sonra pc yi kapatıp güç kablosunnu takıp çalıştırınca bu sefer pc çalışıyor.tabi bu sorun hdd dir diye düsünmüştüm önce format attım sonra bios pilini çıkarıp taktım aslında bütün donanımı kontrol ettim en sonunda sorun power dedir diye düşünüyorum .benim bilmediğim birşey varsa bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
hdd güç kablosu nu çıkarınca pc çalışıyor cözüm ??
malesef deneyececek powerim yok
Bilgisayarının güç kaynağı ile bağlantılı kabloları deforme olmuş olabilir veya hdd problemli olabilir,güç kaynağını kablolarıyla en yakın bilgisayarcıda test ettirmeni ve bir problem yoksa hdd ni değiştirmeni öneririm.
benimde aklıma onlar geliyor başka pc ile denemeden anlayamayacağım belli ki.teşekkürler
bire şunu söyleyeyim anlatmamısım power basıyorum çalışıyor 5 saniye kadar kapanıyor 2.basşta tık yok çalışmıyor.hdd ye giden power kabloyu çıkarıyorum pirizden fiş çıkar tak yapıyorum ozaman çalışmaya başlıyor hep aynı durum
Harddiskten boot edeceği sıra reset atıyosa bence hdd'deki bad sector yüzündendir diye düşünüyorum.
dostum problem tıpkı haliyle bende de mevcut bende sorunu haliyle çözemedim.ama power supply sorunlu giibi geliyor
Bu arada benim kasa AOPEN HB 600.güç kaynağıda onunla beraber gelen 300w aopen
vay anassını yaa hdd yi çıkardım çalışmadı rem lerin yerini değiştim çalıştı sonra hdd nin kablosunu taktım çalımda tekrar çıkardım çalıçtı hdd nin kablosunu tekrar taktım çalıştı.kafamı karıştırdı bu meret .tam sorun burda derken farklı şekilde çalışmamaya başladı pööff.