Ben bir oyundan ban yedim 4 kere format attım düzelmedi ban neyime atmış olabilirler?
Hdd serial'ine ban
- 1
- 2
Yok online ama gta san andreas'ın multisi hesap kavramı yok browoserden serverlere giriyosun ama işte ban yiyince giremiyorusn.Formatla falan gecmedi.Sanal Pcye xp kurdum ama oyun acılmıyo başka sanal pc programı lazım.
HDD S/N diye bir kavram vardır ama o HDDnin kaçak olmadığını gösteriri HDDnin içinde bulunmaz ;)
Formatla alakası yok Proxy kullan eğer VPN istiyorsan Hotspot Shield dene ;)
http://hotspotshield.com/
Size serialimi verim oyundaki belki gözüm bulursunuz.
Serial: 601859B320CD2281F7B708B5897915F3
Ban atııkları serial bu ne seriali olabilir?
Bu sorunu çözerseniz cok makbule gecer.
Ayrıca ben düşündüm işletim sistemi seriali olabilirmi ben her formatta aynı cd den yüklüyorum orjinal casper cd si otomatik giriyo seriali.
Ayrıca sanal pcde oyun oynamayı bilen varsa sanal pcye xp yükleyip denicem.
Hocam ne diyosunuz ya 4 kere format attım diyom. :D
Vpn işe yaramadı.
Serial: 601859B320CD2281F7B708B5897915F3
Bence bir donanımın serialine ban atılıyo?
pcye format atmak pek bişiyi degiştirmez sonuçta kullandıgınız parcaların mac adreslerini degiştirmiyor destekliyor ise modeminizin mac adersini degiştirmeniz gerekir (destekledigini pek zannetmiyorum) mümkünse baska bir modem üzerinden deneyin
Mac adresininide değiştirdim sonuc vermedi?Başka önerisi olan varmı?
Hotspot off dediği sürece VPN kapalıdır.Proxy serverı bulamadınız yada proxy kurmayı bilmiyorsunuz...
Alttaki yazılımı indirin çalıştırın ve hide ip deyin sizin yerinize proxy ayarlarını yapacaktır ;)
http://www.free-hideip.com/
Hocam ben onu sağ alltan on yapmıştım hatta bağlantı gidip geldi.Ban başka bişeye atılmış
şimdi wmare indiriyorum ona xp kurup denicem.
Ya arakdaşlar bi Allah'ın kulu bilmiyormı çözümü :S
hiçbir şekilde banı kaldıramassınız :D
o ban seninle mezara kadar gitcek hehe
Wmare denediğim oyuna girince maus calısmıyo
ya sunu bi çözüm bulsanız :S
Canıma deysin :)
Keşke bu olayı Cs de de uygulayabilsek :))
al işte beyin bedava ilk mesajı okuydursan oyunun key numarası nasıl olcak netten indirdim başka ardakşada attım onda hala giriyor.
bak arkadaşım dediğim olay basit ama yapabilirsen aşabilirsin bu durumu live cd işletim sistemi üzerinden bağlan o zaman tüm filtre ve banlamaları aşabilirsin başka türlü geçmene imkan yok birde imaknın varsa şunuda dene hddni değiştir başka bir hdd bağla sistemine yeniden formatla ve oyunu kur öyl dene !!
- 1
- 2