kardeş şurda karıştırıyorum
başlat>çalıştır>cmd enter
D: enter
sonra sı dir enter>ahs enter mı yapcaz
dir /ahs enter
S.W.A.Tyazdım bişeyler çıktı ama anlamadım bu arada C: sürücüsününde simgesi gitti 2 sürücüde simgesiz duruyor format mı atsamNe sorunmuş yahu. Önce onarmayı deneyin derim.
ben düşünceme gore xp'ye vista teması cakmıssın ondan olabılır bendede olmustu bı aralar temayı eskı halıne qetırınce qecti
ozan1213ben düşünceme gore xp'ye vista teması cakmıssın ondan olabılır bendede olmustu bı aralar temayı eskı halıne qetırınce qectikullandığım xp perfect ondan tema var ama klasik windows temasına değiştirdim ama simgeler gelmedi karpersky kurup tarama mı yaptırsam diye düşünüyorum
Bilmiyorum yani bende ole oldu bende sımdı sevenvg teması kurulu arac cubuquda visata var ama sende perferc xp yani ıstersen tara ama bence kısa yoldan d yedekle cek formatı
ilk formatsa bence bir bilgisayarcının yanında ogrenıp atarsan senin için iyi olur
Merhaba,
Sorununuzu hallettiniz mi bilmiyorum ama aynı sorunu bugün ben de yaşadım. C ve D diskinin simgeleri kaybolmuştu. Bir kaç forum sitesini araştırdıktan sonra çözümü buldum; Herhangi bir isim verin hard disk isimlerine simgeler geri gelecektir. Resim de görüldüğü gibi simgeler geri geldi...