resim aşagıda birden kayboldu
sorun ne olabilir bios ayarlarıyla oynamadım
OnlyMannautorun.inf (gizli olabilir) dosyası vardır. zararlı taraması yapın.biraz açarmısın kardeş
zararlılar tarafından ki sanırım combofix temizliyordu. Autorun.inf olduğu zaman bulunduğu diskin otomatik olarak çalışmasını sağlayan basir bir uygulama. bunun içerisine diskin simgesi ve ilk takıldığında çalışmasını istediğimiz program ismi verilebilir. kendinize özel simge de verebilmeniz mümkün.
muhtemelen sizin diskinizde de bu tür bir dosya var ve simgeyi kaybetti. öncelikle tarayınız.
bir klasor oluşturduğunuzda ona özel bir simge verdiğinizde ve sonra klasorün içine girip dosya ayarları (tabi bu dosya gizli dosya) diye bir klasor var ve bunu sildiğinizde klasöre verdiğiniz simge kaybolur bunu heppimiz bilriz işte d dsikkinde de böyle bir simge var o silinmiş veya bir vürüs tarafından etkisiz hale getirimiştir onu bir güzel vürüs taramsından geçirin eğer olmadı ise biçimlerndirin ve c. ile birleştirin ve sonra tekrar ayırma işlemi yapbın sorun çözülecektir
kylie yok heralde ben diyeyim combofix i indirip tarama yap ve iptal etmeyin tarama sırasında pc kapanıp açılabilir sonrasında sorunsuzça kullanabilirsinizi sürücünüzü
S.W.A.Tgüvenli modda combofix le taratsam acaba bulurmu bişiler bibir kaç sn önce yazmışın ama ewet güvenli modda combofix ile taratınız
waybekylie yok heralde ben diyeyim combofix i indirip tarama yap ve iptal etmeyin tarama sırasında pc kapanıp açılabilir sonrasında sorunsuzça kullanabilirsinizi sürücünüzüaynen combofixle güvenli modda tarattım ama gene düzelmedi hdd bir sorun yok çalışıyor ama görüntüsü hiç hoş değil
asdsssCombofix işe yaramazsa http://rapidshare.com/files/213049108/kill_amvo_virus_usb_en.rar bununla bir dene.buda işe yaramadı
XP'ye tema yüklemişsiniz. İhtimal ondan da kaynaklanıyor olabilir. Normal XP stili temasını yüklemeyi de deneyebilirsiniz. Virüs vesair alternatifler şimdilik değerlendirme dışı gözüküyor. Bunlara da bakmak lazım gibi geliyor bana.
eltahirXP'ye tema yüklemişsiniz. İhtimal ondan da kaynaklanıyor olabilir. Normal XP stili temasını yüklemeyi de deneyebilirsiniz. Virüs vesair alternatifler şimdilik değerlendirme dışı gözüküyor. Bunlara da bakmak lazım gibi geliyor bana.yok kardeş tema felan yüklemedim zaten perfect xp kullanıyorum kendinden var bu tema ama nasıl böle bişey oldu anlayamıyorum virüsleride sildim hala düzelmedi hard disk çalışıyor ama simgesi yok
eltahirDenediniz mi?kardeş öle bir seçenek yok ben xp kullanıyorumşurda size bir şüpheli bir şey varmı
420mb ram kullanımı var ama antirivis bile açık değil
Son Düzenleme: S.W.A.T ~ 28 Mart 2009 18:11
eltahirkardeş bir program buldum ve hdd simgesi değişti ancak benimde resimde çektiğim C: hdd ile aynı simge değil o simgeyi bana upload edebilecek varmı aradım bulamadımSon Düzenleme: S.W.A.T ~ 28 Mart 2009 22:47
hocam bir önerim olacak ama kurtarıp kurtarmama konusunda emin değilim;
başlat>çalıştır>cmd> sfc /scannow
deneyebilirmisin. Yalnız yüklü olan işletim sistemi cd si isteyebilir.
güncel:
birde şuna bakalım mı?
başlat>çalıştır>cmd enter
D:
d:>dir /ahs enter
burada listede autorun ile ilgili bir şey varmı ona bakalım
yapmaya çalıştığımız d: sürücüsünde programların bulamadığı gizli ve sistem dosyası özelliğinde autorun.inf veya benzer bir dosyanın olup olmadığını anlamak varsa elle özelliklerini kaldırıp silmek.
başlat>çalıştır>cmd enter
D: enter
dir /ahs enter
dosya ve klasörlere ait liste gelecek