benım 2 tane cıddı problemım var bır turlu cozemedıgım bır sorun bana yardımcı olursanız sevınırım.
1.cı problemım pc ye format cektıgımde artık wındows hata verıyor ...drıverları tanıtırken hep hata verıyor ...sanırım bu sorun sundan kaynaklanıyor ..format ceksek bıle hdd te oncekı dosyalar hep kalıyor format sadece yuzeysel temızlık yapıyor ..cozum olarak uzun surelı format cektım ama olmadı tamırcıye goturdum hdd bısı yok dedı gayet sessız ve ıyı calıstıgını soyledı...benım hdd yı temızlememı soyledı fakat hangı programı kullanmam gerekır bılmıyorum bıraz arastırdım buldum ama nasıl kullanılacagı konusunda bır fıkrım yok bu konuda bana yardımcı olursanız sevınırım...hangı programı kullanmalıyım ve programı nasıl ındırmelıyım...
2.cı problemım ısebenım modemın ınternet lambası devamlı kesılıyor .airTies rt104tt modemın adsl hızmet programına gırıp gelısmıs ayarları tıklayıp gırmek ıstedıgımde hata verıyor sıfre kısmını bos bırakıp enter lıyorum yınede hata verıyor daha once gırmıs oldugum bır sıfre yok durduk yere nasıl olur bu konuda bana acıl yardımcı olursanız sevınırım
isletım sıstemım : wındows xp sp2
ıslemcı : ıntel core 2duo e4600 2.40ghz
anakart : ıntel
ekran kartı : atı hd 2600 xt 1024mb dd3
tarayıcı : fırefox explorer 7 kullanıyorum
ram : 2gb dd2 kıngston