Öncelikle konunun yeri burasımı bilmiyorum ama burası değilse yetkililer yardımcı olursa sevinirim.
Ben uzun süre CKS90 kullandım çok ta memnundum ancak bir süre sonra kulaklarımda kasılmalar olmaya başladı.Doktora gittim ve bana kulak içi kulaklıkları kullanmamam gerektiğini söyledi yoksa kulaklarım için pek iyi olmazmış. Bende uzun süre headset kulaklıkları araştırdım tavsiye konularına göz attım ama ya konular çok eski yada kaynaklar belirsiz bende chip ailesine güvenerek burada bir konu açtım umarım yardımcı olursunuz. Benim bütçem kısıtlı malum öğrenciyim en fazla 100 TL verebilirim şuan.Ona göre tavsiye ederseniz çok sevinirim. Gün içerisinde çok fazla oyun oynarım bi o kadar da müziğe düşkünümdür sürekli dubstep (bass hastasıyım) müzikler dinlerim. Ayrıca gözlük kullanan biriyim ve uzun süre kullanacağım için kulaklığı ayrı yapabilir(yapıyor) bu sebeple kulakları tam içine alan yumuşak kulaklıkların daha iyi olabiliceğini düşündüm. Önerilerinizi bunlara göre verirseniz sevinirim kendimle ilgili bilgileri verdiğimi düşünüyorum
Şimdiden yardımlarınız ve ilginiz için teşekkürler...