Hebo Yapı İle Ayrıcalığı Yaşayın

Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
hakansaglam1
30-06-2016, 16:57   |  #1  
hakansaglam1 avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2016

Sektörde hizmet vermeye başladığı günden bu yana kalitesinden hiçbir zaman taviz vermeyen ve çevreye duyarlı hizmetler sunan Hebo Yapı A.Ş. en son teknolojiler ile donatılmış üretim tesislerine sahiptir. Sektördeki tüm gelişmeleri yakından takip eden ve bu alanda birçok yeniliğe imza atan firma, müşterilerinin ihtiyaçlarına en hızlı yanıtı verebilmeyi başarmıştır.

Hafif özelliğe sahip olması nedeni ile şiddetli depremlerde bile yıkılmayan ve en güvenilir yaşam alanları arasında yer alan prefabrik yapılar, farklı iklim koşullarında deforme olmadan kullanılabilmektedir.

Kısa sürede üretimi tamamlanarak teslim edilen prefabrik ev ürünleri, en iyi malzemeler ile birlikte üretilmekte ve uzun seneler paslanmadan kullanılmaktadır.

Hızlı bir şekilde üretilerek kullanıma hazır hale getirilen konteyner yapı ürünleri, ihtiyaçlar doğrultusunda farklı ebatlarda ve özelliklerde üretilebilmektedir.

Kaliteli yalıtım sistemi ile her mevsim sorunsuzca kullanılabilen kabin yapı ürünleri, kolay bir şekilde bir yerden başka yere taşınabilmektedir.

Heboyapi.com adresinde farklı projelere uygun olarak üretilen tüm hazır yapı alanları hakkında detaylı bilgiler yer almaktadır.