Arkadaşlar size OnSepeti.com u tanıtmak istiyorum. Her Şey On Lira konseptinin Türkiye'deki öncüsü ve buradan çok güzel paralar kazanılabiliyor. İnternet, grafik gibi konular üzerinde pek çok iş olduğu gibi hediyeler videolar iş hayatıyla ilgili şeyler falan baya güzel şeyler var. hem birşeyler alırken acayip ucuza alıp kara geçebiliyorsunuz hem de satarsanız zaten ayrıca para kazanıyorsunuz
mebla küçük olduğu için risksiz satın alma ve satış diyebiliriz. zaten sitede paranızı koruyuor, aldığınız şey teslim olmassa paranız iade oluyor. herkes kendine göre basit ama insanlar için değrli şeyleri on liraya sunup, gerçi ek koyup daha pahalı da satabiliyosunuz ama baz fiyat 10 lira olmalı, güzel ek gelir yaratıp internetten para kazanabilir. ben ilk ay çok üzerinde durmasam da 60-70 lira kazanıp, sonraki ay 300 lira, sonraki ay da 400 küsür lira kazandım. ki bunu ek yapıyorum, hakkaten üstünde dursam ilgilensem güzel para gelecek gibi, artık daha çok özen göstericem
sizlerde bilin isteidm :) buna benzer başka siteler açılmış sonrasında ama bu gerçekten en güzeli, en güveniliri