arkadaşlar başlıktaki gibi hep explorer hata veriyor hem de firefox çöküyor ne olur yardım edin.iki kere format attırdım fakat yine düzelmedi.
bu sorun çıkmadan önce evde çok elektrik kesiliyordu.çok kesildiğinden bilgisayar çöktü ve format attırdım.o günden beri yaklaşık 5-6 gündür var.bu 5-6 günde de format attırdım.acaba bu elektrik kesintisinden dolayı donanımda mı sorun var?arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.
bir diğer husus da özellikle bazı siteler ikisinde de açılmıyor.siteyi açtığımdan sonra 2-3 saniye içerisinde hata raporu verip kapanıyor...
hem explorer hem firefox hata veriyor..
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,881 mesaj
Hmm sorunun biraz ilginç. Fakat çözülmeyecek bir sorun degil. Sisteminde bulunan bir virüs te çökmelere sebebiyet verebilir. Sonuçta bizim buralarda da sık sık elektrik kesilir...
Alternatif olarak bir de googlenin tarayıcısını dene.
eger aynı sıkıntıyı yaşarsan bir başka tarayıcı olan operayı indir...
Şayet onlarda hata vermiyorsa Tüm sisteminin yedegini al. C, D olmak üzere tüm hard diskine format çek. Ve driverleri tanıtır tanıtmaz hiçbir program yüklemeden internete gir.
Yani amacımız sorununun kaynagını bulmak. Yükledigin bir program da buna neden olabilir. Bir eklenti hatası da olabilir. Bir zararlı da olabilir