CHIP Online güvenli ve hızlı kablosuz ağ oluşturmanın püf noktalarını bir araya getirdi...
Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/hem- ... zli-wlan_13764.html
Resimlerle: Adım adım: Kablosuz ağınıza anten dopingi
Daha hızlı, kapsama alanı daha geniş ve daha iyi: CHIP Online sizlere kablosuz ağınızı nasıl mükemmel bir şekilde kurabileceğinizi ve en sık karşılaşılan problemleri nasıl çözeceğinizi gösteriyor.
Eğer üreticilerin dediklerine bakılırsa WLAN kurulumu sadece birkaç saniyelik iş, her cihaz bir tuş tıklaması ile ağa bağlanıyor. Rüya dünyasından çıkış vakti geldi; zira gerçek dünyada WLAN yönlendiricileri sadece tek bir şeyi iyi yapabiliyor: Sizi çıldırtmak. Birçok kullanıcı kablosuz sinyallere rastladığı anda sevinmeye başlıyor; fakat güvenliği düşüneni çok az.
Eğer sadece güvenli olmayıp aynı zamanda turbo hızlı bir WLAN'a sahip olmak istiyorsanız doğru adrestesiniz: CHIP Online mükemmel kablosuz ağa giden yolda size tüm adımları açıklayacak. Yönlendirici (router) ve istemci (client) için vereceğiniz 150 Dolarlık meblağ ile hem hacker-geçirmez hem de en hızlı ağ yapılandırmasına sahip olacaksınız. Eğer yönlendiriciniz hala zig-zag çiziyorsa detaylı tanılama-diyagramımız ile bunun üstesinden gelebilirsiniz.
Tüm konu: Hem güvenli hem de hızlı WLAN...
Resimlerle: Adım adım: Kablosuz ağınıza anten dopingi
- Donanım ve yerleşim
- En uygun yapılandırma
- Sorun giderme
- WLAN hatalarını böyle bulursunuz
- Eski PC'yi yeni WLAN gücüyle donatmak
- Tek tıkla WLAN
Kaynak: www.chip.com.tr
Tartışıyoruz: Kablosuz ağınız için güçlü bir parola kullanıyor musunuz?