Hem sert, hem de yumuşak fare altlığı!

CHIP Online
22-03-2013, 12:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Hem sert, hem de yumuşak yüzey içeren bu fare altlığı, oyun severleri çok rahatlacak!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/hem ... -altligi_39311.html

Razer, sert yüzeyin dayanıklılık ve performansı ile yumuşak yüzeyin esnekliği ve rahatlığını birleştiren hibrid oyun faresi altılığı Razer Megasoma 2'nin piyasaya çıktığını duyurdu.


Razer Megasoma 2 silikon bazlı yapısı sayesinde hem sert, hem de yumuşak yüzeylerin faydalarını bir arada sunuyor. Silikon aynı sert altlıklarda olduğu gibi sıkı ve dayanıklı yapısıyla kararlı fare performansı ve isabetli hareket kontrolü sunuyor. Razer Megasoma 2 aynı zamanda yumuşak altlıklar gibi esnek, ayrıca kumaş kaplaması sayesinde oyuncuların ellerinin altında konforlu bir yumuşaklık olmasını da sağlıyor.


Razer Megasoma 2 daha ergonomik ince profil, anti-statik yüzey ve dayanıklılığı arttırıcı yıpranmaz kenarlar sayesinde ilk Megasoma'ya oranla bir çok geliştirme içeriyor.


"Bu, oyunlar için özel olarak üretilmiş, sorunsuz, komple bir çözüm isteyen oyuncular için  harika bir seçim," diyor Razer kurucu ortağı, CEO'su ve yaratım direktörü Min-Liang Tan. "Büyük sükse yaratan orijinal tasarımı daha da geliştirdik, her zamanki gibi kullanıcılardan gelen yorumları dikkate aldık ve inanıyorum ki dünyanın en iyi fare altlığını yarattık."


Razer'ın 2012 Ekim ayında duyurduğu yeni 2013/2014 fare altlığı portföyünün bir üyesi olan Razer Megasoma 2 bugünden itibaren www.razerzone.com adresinden dünyanın dört bir yanındaki oyuncularla buluşuyor.

Tüm Konu: Hem sert, hem de yumuşak fare altlığı!

Kaynak: www.chip.com.tr