ya ben undercoveri aldım ekran çözünürlüğü ayalarken birden garip bişi oldu siyah bişiler gidip gidip geldi filan , ya bunun çözümü yokmu ya ekran aylarından kim söliebilir ( Ram filan herşey tam )
Hemen Bakın!! ACİL (NFS UNDERCOVER)
şimdi iLk bölümü oynuyorum polislerden kaçıyorum baktım ekrn ayarı bayağı kötü bi düzeltiyim dedim ekran ayarını 1024x700 filan yaptım ekran birden böyle gidip geldi siyah kareler cıktı oyunda şuan öyle oluo yarıştaykn arabanın üzerinde siyah kare üçgen filan saçam sapan şeyler , oyunun görüntüsünü werdim üst tarafta onada bakarsan açık kahverengi olan çizgi gibi şeyler gidip gelio dağlar filan yatay oluyo
off lütfen yardım oyun çok kötü olmaya başladı :S
[URL=http://img44.imageshack.us/i/yenibitelemresmivwl.png/][/URL]
ßöyle oluyo işte [URL=http://img44.imageshack.us/i/yenibitelemresmivwl.png/][/URL]
3.01 Ghz , 3Gb Ram, Xp pro , Sp 3 , atı x1050
offf çözüm bulan yokmu yaaa
cemoli bey
Çözüm Yolları;
1. Çözüm Yolu : Windows XP Profesyonelde Windows 7'ye Geçebilirsiniz
2. Çözüm Yolu : Yüklediğiniz Bir Yama Varsa O'nu Kaldırmak
3. Çözüm Yolu : Ekran Kartınızın Son Güncelleştirmesini Yüklemek
BENİM SİZE ÖNERİM : Banada Böle Bir Şey olmuştu GTA IV Oynarken Windows XP PRO'da Hem Kasıyordu Hem Bazen Açmıyordu... Vistada'da Aynı Şey Olmuştu Ve Sonunda Windows 7 Yükledim Ve Hiç Bir Driver Yüklemedim Makinam Hem Daha Az CPU Kullanıtor Hemde Daha Akıcı Oynatıyor Call Of Duty 5 Dahil...
Hem Oyunu Yeni Aldıysan Keşke Bir Kaç Ay Daha Bekleseydin NFS nin Yeni Oynunu Alsaydın...
Benim Önerimi Bir Kez de Olsa Göz Önünde Bulundur ... Ancak Bundan Önce Yamaları Yüklediysen Onları Kaldır...
Ayrıca Sanırım Grafik Kartının Modelini Ynlış Yazmışsın X1550 Olmalı O Bende Aynı Ekran Kartını Kullanıyorum... Ve NFS Undercoveri Çok Kolay Oynuyorum (Yüksek Çöünürlükte Akıcı )
TÜRKÇE YAMASI VAR KALDIRIYIMMI ?
tr yamayı ne zaman indirdiniz yani yamayı kurduktan sonra mı bu sorun oldu yoksa yamayı kurduktan bayağı bi sonramı oldu
(not:bu arada bazı yerlerde boş ve ikili cevaplar yazmışsınız lütfen silinde konu çöplük olmasın.)
çok düşük ekran kartın var, yanlış grafik ayarları seçmişisn ondan böyle görünüyor, ekran kartı na uygun ayarları ayarlamak için, oyunun grafik menusunden, defaults ayarları seç, sonra kartının desteklediği ayarları ayarla, sorun bu şekilde düzelmesi lazım.
oyunu sil tekrar yükle ve oyuna başlamadan önce grafik ayarlarını istediğin konuma getir.
bu tür sorunları yamalar da yapabiliyor ama yinede grafik ayarlarını biraz düşür
Tmm :) hepinize tşekkür ederim :=) ekran ayarları düşürücem bayağı :)