imzamı mesaja ekle yapmayı unutmuştun bence :D
Hepinize benden çikolata
o zaman yakmışın dvd'yi :D
Hadi be... bana kesko abinin salıncakta sallanan bebeleri görünüyo amaYAv hacı köye geldim sabah bi kaç gün takılacam ortalık yemyeşil yemek pişiriyom malum ailem şehirde konuya fazla bakamıyorum
Kendi imzamda görünüyoŞey yapın bak profilinize girin orda seçeneklerden başkalrının imzası bana görünsün deyin
Bu kedilerden illallah
arkadaşım köfteyi buraya doğru at ve ellerini ensene götür @Tekir
Abi bizim köydeki kedinin arka bacağı kopmuş yavvv :(
belki de ölmüştür gariban :( ne bakıyodum ona bee. köfteleri camdan aşa :D
Bu kış 15 karne tatilinde gece 3 te kalktım kapıyı açtım dış kapıyı bi baktım kedi üst kattan aşa indi (üst kat inşaat) apartmana giriş kapısından da çıktı 2 dk sonra geri geldi gariban sabah oldu sandı
belki de ölmüştür gariban :( ne bakıyodum ona bee. köfteleri camdan aşa :Dİnsanlarda vicdan hiç kalmamış neden biliyormusun kedi köpekler otoyola giriyor adamın umrunda değil...Bu kış 15 karne tatilinde gece 3 te kalktım kapıyı açtım dış kapıyı bi baktım kedi üst kattan aşa indi (üst kat inşaat) dış kapıdan da çıktı 2 dk sonra geri geldi gariban sabah oldu sandı
Geçen üst geçitten geçiyorum bi baktım karşıdan 8 tane köpek geliyor hayvanlar bile anladı insanlarda insanlık kalmamış oldunu üstgeçitten geçiyorlardı bi resim çekeyim dedim telin şarjı yemedi
abi geçen facede gördüm köpeğin ağzında torpil var ya ondan patlatmış çocuklar köpeğin suratı yanmış dağılmış
bi zaman da mynette video gördüm adam köpeği evin direğine bağlamış kalın sopayla vura vura öldürdü.
Afedersiniz ama tam bi o***** çocuğu bunu yapanlar.
abi geçen facede gördüm köpeğin ağzında torpil var ya ondan patlatmış çocuklar köpeğin suratı yanmış dağılmışMerhamet edene Allah ta merhamet eder,siz yerdekilere merhamet edin ki göktekiler de size merhamet etsin”buyurmuşturbi zaman da mynette video gördüm adam köpeği evin direğine bağlamış kalın sopayla vura vura öldürdü.
Afedersiniz ama tam bi o***** çocuğu bunu yapanlar.
Köpeğe zor şartlarda su veren kadının affedilmesi,kediyi hapsedip açlıktan ölmesine sebep olan kadının cehenneme gideceği
Hiçbir hayvana eziyet, işkence etmek, suda boğarak veya ateşte yakarak öldürmek caiz değildir. Hayvana işkence etmek, gayri müslim vatandaşa işkence etmekten daha büyük günahtır. Gayri müslim vatandaşa eziyet etmek de Müslümana eziyet etmekten daha büyük günahtır.
Kuran I Kerim'de(Merhameti olmayana merhamet edilmez.) [Buhari]
BuyurmuşturSon Düzenleme: Kapalı Hesap (232316) ~ 21 Nisan 2012 19:09
abi ben küçükken karıncalarla çok oynardım yavv aklıma geldikçe kötü oluyom :/
islemciye eziyet edip o.c cekmekte gunahtir.:)
abi ben küçükken karıncalarla çok oynardım yavv aklıma geldikçe kötü oluyom :/Karıncaları bilinçli olarak öldürmek yuvasını dağıtmak büyük günahtır....
Ama karınacaları öldürmeyeyim diyede yere bakarak yürüyemeyiz
Yani bilincin olmadan öldürdüğün karıncadan sorumlu tutulmazsın...
Ama tutup karıncayı ateşe veya suya atarsan bu senden sorulur...Sokak köpeklerini sahipsiz zannetip eziyet öldürmek sakat bırakmak gibi bir işte bulunmasın..
yuvasını bozmadım ama suya attığım da oldu 11-12 yaşındayken.
Ama yuvasına şeker verdiğim çekirdek bıraktığım da oldu
Müslümanım diyorsan
Eziyet etmeyeceksin..
Öldürmeyeceksin..
Haksızlık yapmayacaksın..
Senden büyüklere kırıcı bir şekilde karşı gelmeyeceksin..
İşlemciye o.c yapmanın günah oldunu kim söledi ?
Zaten hayvana eziyet edendende allah'a inanmak gibi bir şey beklenmez allaha inansa yapmaz
Hristiyan bile hayvana eziyet etmez
Hristiyan allahın varlığına birliğine inanır
Ama peygambere inanmaz
Hz.Muhammed mustafa'ya
Muhammed bozguncu derler sorsan.
Allahta peygamberlerime inanmayanlar bana inanmasın buyurmuştur..
“Haksız olarak bir serçeyi öldürenden Cenab-ı Hak kıyamet gününde hesap soracaktır” ( Darimi :2/11 )
Yeryüzünde yürüyen hiçbir hayvan ve iki kanadı ile uçan hiçbir kuş yoktur ki,sizin gibi sosyal düzeni ölçüsü-belli kurallara göre işleyen düzenleri olmasın.Biz kitapta hiçbir şeyi eksik bırakmadık.Sonra hepsi,Rablerine toplanıp diriltilip toplanacaktır"(Geniş açıklama için fizilal)Rahman Suresi 7-9:O Allah Göğü yükseltmiştir ve dengeyi koymuştur sakın dengeyi bozmayın "
Yeryüzünde hiç bir canlı boş yere yaratılmamıştır hepsinin dünyaya bir faydası katkısı mutlaka vardır
Ben yemek yiyeceğim sağlıcakla kalın...
amin.....sadece hayvanlara degil kendine baskasina komsuna halkina zulm etmekte gunahtir.