Hepinize benden çikolata
bi ara şey izledim adamlar koyunları satırla boynundan sıra sıra kesiyo abi öle bi piskolojim bozuldu ki kafayı yicektim..
O o***** çocukları cennete giremez inş.
ne bileyim abi yavv ben daha bu yaşıma kadar (15) kurban kesilmesine bakamazdım daha bu sene ilk...
bi ara şey izledim adamlar koyunları satırla boynundan sıra sıra kesiyo abi öle bi piskolojim bozuldu ki kafayı yicektim..siz hayvanlari bosverin onlarin sorumlularini Allah cezalandirir ama paraniz olsun yada olmasin insan olduluyor seyirci kaldiysaniz ozaman isimiz var.O o***** çocukları cennete giremez inş.
benim gözümün önünde yapsalar yaşımdan dolayı ses çıkarabilir miyim bilemem.
o anki duruma bağlı gerçi. sinirlenince çok pis oluyom ben :D
Kınaşlı şu laflarına gıcık oluyorum yaa. mesaj sayısını arttırmak sen de nasıl bir duygu yaşatıyo bilmiyorum da bence gereksiz!
sinirlenince kimse tutamaz beni dostum eylül ayında okul kıyafeti aldık kardeşime sonra okulu değişince 1 hafta sonra kıyafetleri iade ettik hiç giymeden. adam parayı vermemiş yerine hediye çeki vermiş.
Ben de babamdan aldım çeki olay çıkarttım dükkanda paramı da aldım hakaretlerimi de yağdırdım çıktım
Yani intelin şike yaptından eminsin ölemi ?EM64T zaten AMD'nin 64B teknolojisinin cakmasi APPLE ise mecburen INTEL'e mahkum oldu cunku AMD APPLE'a hayir dedi... senin gibi INTEL FANBOYlari amma cokmus...
Apple bile macbook prolarında intel xenon tercih ederken biz forumlarda neyin davasını görüyoruz buna cevap verirmisin ?İntel AMD beni bağlamaz
AMD'DE kaliteli işlemciler yapsın ALALIM
Benim için bir işlemcide en önemli olay KOMUT SETLERİDİR..
Almadan önce komut setine bakarım..
SSE 1-2-3-4
AES
MMX, EM64T,NX
Bunlar gibi....
AMD de aes komut seti olan bir işlemci varmı varda bizmi almadık :
EM64T zaten AMD'nin 64B teknolojisinin cakmasi APPLE ise mecburen INTEL'e mahkum oldu cunku AMD APPLE'a hayir dedi... senin gibi INTEL FANBOYlari amma cokmus...her konuda senle bunu mu tartışmak zorunda insanlar yaa? madem bu kadar iyisin git amd'nin başına geç.
maaş mı bağladılar sana merak ediyorum.
fikirlere saygın yok..
yaw arkadaşlar okin abiyi gören oldumu yaw çok merak ettim adamıyaw okin abin geçenlerde bir mesaj yazmıştı. Dur alıntı yapayım.
intel amd kavgasi yapmayin amaca gore secim yaparsin oyun icin amd is icin video render icin intel olay bu dabbe1 o kullandigin msi vr601-049 t2330 cpu var bendeki crea pentium d 820 2.80ghz suan kullandigin netbook wm8650 ama amd degil.
asil olay bi halttan anlamayan intel aliyor yedigi kaziktan oturamaz oluyor sonra AMD'ye camur atiyor... testlerde cikan sonuclar anlamsiz... sadece sanal tatmin... teknolojik tatmin... abazalar intel alir performans isteyen AMD alir... koyun olmayin suruye uymayin...
EM64T zaten AMD'nin 64B teknolojisinin cakmasi APPLE ise mecburen INTEL'e mahkum oldu cunku AMD APPLE'a hayir dedi... senin gibi INTEL FANBOYlari amma cokmus...DEvamlı intel fanboyu diyorsun
HAKETTİN
EVET İNTEL FANBOYUYUM ZORUNAMI GİTTİ ?PARA BENİM İSTEDİĞİMİ ALIRIM SENİ ALAKADAR ETMEZ
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (232316) ~ 21 Nisan 2012 20:56