Bu sistemi toplamamda yardımcı olan arkadaşlara sonsuz teşekkürler ederim yorum atan yardımcı olan yönlendirme yapan ilgilen kardeşlerim değeriniz büyük..Son bir şey sorucam şimdi montajı vatan bilgisayar yapar m ? vin 8 var bende vatandan almıştım onunla birilkte parçaları götürürsem montoj yaparlar heralde...Allah pişman etmesin tık nakit 1760 tl çıktı cebimden :D
Hepinize çok teşekürler
Bu sistemi toplamamda yardımcı olan arkadaşlara sonsuz teşekkürler ederim yorum atan yardımcı olan yönlendirme yapan ilgilen kardeşlerim değeriniz büyük..Son bir şey sorucam şimdi montajı vatan bilgisayar yapar m ? vin 8 var bende vatandan almıştım onunla birilkte parçaları götürürsem montoj yaparlar heralde...Allah pişman etmesin tık nakit 1760 tl çıktı cebimden :Onlar toplar, elindeki Win 8'i ver ve kurdurtmaya çalış eğer sistem kurmasını bilmiyorsan. Aldın mı sistemi?
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 1
29 mesaj
bu gün %30 indirim var diye sipariş ettim en geç salıya elime ulaşır , Ben sistem kurmayı bilmıyorum montaj yapmayıda onlara yaptırıcam ama bilgim yok vatanın montoj hizmetinden ?Onlar toplar, elindeki Win 8'i ver ve kurdurtmaya çalış eğer sistem kurmasını bilmiyorsan. Aldın mı sistemi?
bu gün %30 indirim var diye sipariş ettim en geç salıya elime ulaşır , Ben sistem kurmayı bilmıyorum montaj yapmayıda onlara yaptırıcam ama bilgim yok vatanın montoj hizmetinden ?Ara sor, toplasınlar göndersinler eğer şehir dışı yaşıyorsan. Sipariş no ile parçalarını takip et. Mazaya gidemicekmisin?