hepsiburada.com "hizmet bedeli"

conconmirtaza
19-01-2014, 13:10   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

1 hafta önce www.hepsiburada.com(%100 güvenilir alışveriş) sitesinden fiyatı 5,49 TL olan deri eldivenlerden L beden sipariş ettim. Kargo ücreti 3,5 TL'yide ödedim.Toplam 8,99 TL ücreti verdim. Ürünü aldıktan sonra 5 gün geçti.Ürün elime ulaştı. Ürünün sol eli Large beden,sağ eli XL beden ve sağ elin dikişleri atmış, kullanılmış gibiydi. Geri yolladım. Ürünü değiştirip sağlam olan large beden ürün istedim.Fakat firma benden habersiz olarak ürünü iade almış ve paramı(5,49TL) iade etmiş. Vermiş olduğum kargo ücreti de "hizmet bedeli" olarak benden alınmış. Bana herhangi bir hizmet verilmediğini düşünüyorum. Benden alınan bu para haksız kazanç değilmidir? Tamamen firmanın hatası fakat parayı ben ödüyorum.Üstüne üstlük hatalı ürün geliyor.Bide geri göndermek içinkargoya gidiyorum.Adamlarla yazışıyorum.Zaman kaybı yaşıyorum.Oda yetmezmiş gibi "hizmet bedeli" o geri veremeyiz diyolar.

Umarım burdaki problemin para olmadığını anlamışsınızdır.Firmanın bize saygısı yok..%100 güvenilir alışveriş yazmışlar bide.