Hepsiburada İlginç yazı

Sevdimsadece
05-09-2011, 21:29   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
172 mesaj

Hepsiburada da tabletleri gezerken ilgnç bir yazı gördüm  bilerekmi yazılmış yoksa yanlışlıklamı olmuş çözemedim

Ürün bu
Dikkatli bakınca Arıza destek bölümü ibaresi ne oluyor çözemedim

Resim deki bölüme bakınız

bosluk
05-09-2011, 21:33   |  #2  
bosluk avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 39
1,894 mesaj

Çok uzun zamandır tüm ürünler için yayınlıyor onu HB. İyi birşey aslında. Diyorlar ki bu üründen 1 tane arızalı olarak tarafımıza yollandı. Ama kaç gündür firması onarıp da geri gönderim yapmadı. Bir nevi HB'nin firmalara karşı kendi şikayetvar.com'u ;)

Feyk
05-09-2011, 21:40   |  #3  
Yıllanmış Üye
1,269 mesaj

Bilgilendirme amaçlı :)

bosluk
05-09-2011, 21:55   |  #4  
bosluk avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 39
1,894 mesaj

Evet :) Aslında arayın HB'yi, bu üründen alacaktım ama 1 ayda arızayı giderememişler iyiki yazmışsınız diyin. Muhtemelen birkaç kez arayıp teşekkür edeceklerdir o kısmı farkedip de markadan vazgeçen yegane kişilerdensiniz diye :)))

Yanlız şaka bi yana, bunu oraya yazmalarının yanında, 2 haftayı geçtiğinde HB olarak firmayı arayıp yapacaksanız yapın yapamayacaksanız yenisini gönderin ya da parayı iade edin yoksa bir daha ölseniz ürünlerinizi sattırmayız sitemizde diye kalaylasalar, çok daha güvenim ve saygım artacak HB'ye ;)

Sevdimsadece
05-09-2011, 22:52   |  #5  
OP Yıllanmış Üye
172 mesaj

Ya bu olay bilerekse hepsiburadada firmalar ürün satmazki her firmada durum aynı yanlız Hukuk değişti 20 gün oldu ve cumartesi günleride iş günü sayılıyor bildigim kadarı ile yanı firma 1 gün sonra yenisini yollamazsa tüketiciye mahkeme yolu açılırki oooo ben müşteri olarak tamamda firma olarak