Hepsiburada.com nasıl bir ortamda çalışıyor?

CHIP Online
25-08-2008, 20:46   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Türkiye'nin en büyük online alışveriş sitesi hepsiburada.com nasıl bir ortamda hizmet veriyor?

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/Heps ... calisiyor_8396.html

Resimlerle: Hepsiburada.com nasıl bir ortamda çalışıyor?

1998 yılından beri faaliyet gösteren online alışverişin lider ismi hepsiburada.com'un nasıl bir ortamda ve nasıl bir sistemle çalıştığını hiç merak ettiniz mi? Eğer ettiyseniz, kafanızdaki soruların cevaplarını burada bulacaksınız.

İstanbul Ümraniye'de toplam 8.000 m2'lik bir alanda 150 personel ile yüz binlerce ürünü müşterilerine ulaştıran hepsiburada.com, sadece İstanbul Ümraniye Operasyon Merkezinde faaliyette bulunuyor. Ürünlerin satış ve pazarlanması konusunda herhangi bir firma ile bayilik anlaşması, ortaklığı bulunmuyor.

Şimdi gelin, fotoğraflar eşliğinde hepsiburada.com'un nasıl çalıştığına birlikte göz atalım.

Tüm konu: Hepsiburada.com nasıl bir ortamda çalışıyor?

Resimlerle: Hepsiburada.com nasıl bir ortamda çalışıyor?

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Hepsiburada.com'u sektör lideri yapan etkenler...

Kapalı Hesap (74491)
25-08-2008, 21:46   |  #2  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
334 mesaj

Hepsi Buradayı sektorunde lider yapan neden bence Müşterilerini hiç bir zaman yarı yolda bırakmaması olmuştur.

Diğer sitelerde olduğu gibi tedarik süreclerininin uzamaması hızlı ve zamanında yapılan kargo ulaşımları verdikleri sözde duran bir site oldukları için seviyorum.

Sorulan sorulara hemen yanıt verılmesı yapılan ufak tefekte olsa hatalarda bıle özür dilenmesi benim en hoşuma giden yönüdür.

Türkiyemizde bu şekilde güzel ve tam anlamıyla istekli bir şekilde çalışan Bir MARKA oluşturulduğu için

Tüm Hepsi Burada Ailesine Teşekkür ederim.

eolos
25-08-2008, 23:12   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,036 mesaj

sitesinin güvenli olması gelen ürünlerin bozuk cıkmaması ben ülkemde böle bi alış veriş sitesinin olmasından gurur duyuyorum